tirsdag 27. januar 2015

Fotograf åsane

Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Fotograf med studio sentralt i Åsane. Tar også reklameoppdrag for bedrifter. Er dette ditt firma?


Fotostudio Solberg fra , Hordaland. Det var fantastisk artig og det ble mange utrolig fine bilder.

Tusen takk for alt du gjorde for oss på den store dagen Veronika! Og har siden oppstarten blitt kåret til årets fotograf i Bergen fotograflaugs konkurranse hele ganger. Storsenter like utenfor Bergen, med over 1butikker og spisesteder, gratis parkering. Jeg har mer enn års erfaring fra IT-bransjen som IT-konsulent, prosjektleder og testansvarlig innen mainframe (stormaskin). I tillegg har jeg mer enn års erfaring som webutvikler og fotograf.


Jeg driver i dag et enkeltmannsforetak innen webutvikling og foto. Som person er jeg strukturert, systematisk, løsningsorientert og liker. Flyfoto, rammer og innramming.

Kampanjetilbud ved Lasik og Femtolasik i Mai og Juni. Du får fire passfoto som kan brukes til bl. ID-kort, visum og pass (for små barn). GIVE AWAY #128588;#127996; Nå kan du VINNE din helt egen bildevegg!


Vi hjelper deg bla. Premien er dine egne bilder printet i valgfri størrelser til en verdi opptil kr 80- Få alle de fine minnene ut fra mobilen og opp på veggen - du kommer ikke til å angre! Alt du trenger å gjøre for å delta:. Men du vil kjenne igjen det meste!


Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme. Eller kanskje dere skal ha et slektstreff? Det er bare å samle hele familien, små og store, og få fotografert hele gjengen.


Portrettfotograf med studio i Åsane. Liten familie eller stor, moderne familie med mine, dine og våre barn, eller bare mor og datter? Det skal være gøy å gå til fotograf ! Under vil du se eksempel på ulike bilder for å få litt inspirasjon.


Passer for småbedrift eller atelier.

Studio deles med andre fotografer og timer legges inn i felles kalender. Premiert fotograf i Bergen som tar barnebilder, nyfødtbilder, bryllupsbilder, konfirmasjonsbilder og bedriftsbilder. Mitt Selskap er Bergens største selskapsportal, og den mest komplette oversikten over selskapslokaler og catering i Bergen.


Skal du feire bryllup i Fana, eller kanskje årsdag i Åsane , dåp på Askøy, eller konfirmasjon i sentrum?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg