onsdag 14. januar 2015

Konstant tissetrengt gravid

Tissetrengt Gravide opplever store hormonforandringer, og en av konsekvensene er at man oftere må tømme blæra. Etter et par måneder vil dessuten livmoren presse på urinblæra,. Jeg ble tissetrengt tidlig i graviditeten, husker ikke helt når, men det var ikke gått mange ukene.


Og det verste var at det var verst om natten! Våknet flere ganger av at jeg måtte opp og tisse, og ofte var det vanskelig å sovne igjen etter tredje eller fjerde gangen.

Jeg er tissetrengt hele tiden! Har gått med konstant tissetrang nå i tre dager,. Gravide kan nemlig godt ha en blærebetennelse uten særlige symptomer. Dere vet den vondten dere får når dere har sotte tissetrengt kjempelenge, og når dere tvinger dere opp for å lette på trykket - så må dere gå krokrygget fordi blæren er så sprengt? Jeg føler meg konstant tissetrengt.


Neida(!!!!) det er heller slik at NÅ må jeg tisse med en gang! Vi har også en tenåring i hus.

Det er til å bli litt frustrert over. Jeg blir skremt av hvor lite vi har, ligger søvnløs og grubler, og det blir en ekstra belastning for oss begge. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Du kan ikke bli gravid etter at menstruasjonen har opphørt helt, men du bør imidlertid bruke prevensjon inntil du er helt sikker.


Det anbefales at du bruker prevensjon i måneder etter siste menstruasjon for å være på den sikre siden. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen.


Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Trangen til å tisse mer kan være konstant under hele graviditeten, eller komme og gå i perioder. Men jo større livmoren blir, jo mer trykker den på blæren. Blodmengden i kroppen øker i takt med graviditetens lengde, noe som også gjør at du blir mer og mer tissetrengt.


Hvis du plutselig ikke kan sove gjennom natten fordi du våkner og er fryktelig tissetrengt , da kan det være et tegn. Under graviditeten produserer kroppen ekstra mye væske, og den voksende livmoren presser på.

Da blir det vanlig med mange dobesøk. Endringer i hormoner kan føre til hodepine hos mange når de er gravide. Mannen (62) måtte konstant på do i år – så fant legene ut hvorfor.


Det var ikke for mye drikke som gjorde den eldre mannen tissetrengt. Anna Rydland Nærum. Les også Er jeg gravid - dette skjer med kroppen store NEI når du er gravid.


Diskuter med andre som nylig er blitt gravide. Se denne fantastiske vidoen fra befruktning til fødsel! Noen av tegnene er det mange som får den siste uken før man skal ha mensen, så dette er absolutt til forvirring når man går der og lurer på om man er gravid. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet av svangerskapet.


Flere mener nå at dette tallet burde vært lavere. Hva er dine erfaring med sykmeldinger for gravide ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg