torsdag 8. januar 2015

Tannkrem på kvise

Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! Unngå tannkrem på kvisene - Det finnes ingen studier som støtter bruken av tannpasta på kviser, sier hudlege Ole Martin Rørdam, som jobber på hudavdelingen ved St. Olavs Hospital og privat i Trondheim (Dermatologi.no – ekstern lenke) til KK.


Så neste gang de irriterende rakkerne dukker opp, er det best å la tannpastaen holde seg på tannbørsten – der den hører hjemme. I stedet for tannkrem kan du forsøke legemiddelet Basiron, som kan kjøpes reseptfritt på apoteket. Denne geleen, som du smører rett på kvisene, skal ha en uttørkende effekt som funker fint på akne og uren. At tannkrem kan brukes til å fjerne kviser er en gammel og utdatert myte. Den tørker antakelig ut kvisen på overflaten, men når huden tørker ut kan den faktisk reagere med å produsere mer talg, og kun forverre problemet.


Det er ikke alle som er enige i at tannkrem bør brukes mot kviser. Hvis du velger å gjøre det-Vask ansiktet med varmt vann, bruk cleanser og tørk. Tannkrem kan til og med gjøre kviseutbruddene verre! Du trenger ikke mye tannkrem - på størrelse med en ert- Og bruk den bare over det berørte området.


Ha det på i et par timer eller over natten og deretter vask det vekk. Jeg har brukt tannkrem flere ganger, og det funker supert for meg. Jeg ser stor forskjell over natten. Men jeg bruker et renseprodukt med skrubb først (bruker det morgen og kveld) og tar kun på tannkrem der kvisa(ene) er. Jeg gjør ikke det til hver kvel da tannkremen er veldig sterk.


Det svir litt i starten, men gir seg fort. Prøv en liten skvett av vanlig hvit tannkrem på kvise over natten. Dette kan bidra til å tørke kvise opp, og samtidig redusere størrelsen og rødhet.


Mens det er ingen medisinsk grunnlag bak denne metoden, er det en populær hjemme bøte for akne, ifølge MedicineNet. De samme rådene gjelder for kviser på ryggen som kviser i ansiktet, men det er nok ikke så lett å få til for eksempel rens av huden på ryggen selv. Derfor er det første rådet for å fjerne kviser på ryggen å finne seg en partner. Det kan være hvem som helst som du føler deg trygg på , og gjerne en person som har samme problemet selv.


Det er desverre ikke mulig å trylle bort en kvise , uansett hvor ubeleilig tidspunktet den dukker opp på kan være. Mange blir desperate og forsøker ulike kjerringråd i mangel på andre alternativer. Noen forsøker med tannkrem , mens andre knuser betennelsesdempende tabletter og smører på kvisene. Det tipset går vel ut på at tannkremen tørker ut kvisa, og det kan sikkert være bra det, sier tannlege Stein Alsos. Ikke smør tannkrem på noe annet enn tannbørsten.


Da hadde jeg ikke en eneste kvise. Nå når jeg har kuttet ut, og kun spiser litt nå og da har jeg litt mer. Ikke mye, men nok til at jeg merker det. Vil ha den bort så raskt som mulig.


I skapet har jeg blant annet disse produktene - er det noen vits å pøse på med noen av dem? Har dere noen gode tips? Ren grønn leire (pulver) - MD continuous renewal serum - MD skrubb - MD continuous. I tillegg til dette kan tannkremen inneholde det de på fagspråket kaller ulike “aktive ingredienser””som skal hjelpe mot ulike utfordringer vi har med tennene våre.


For best resultat, is kvise i minst minutter før påføring av lim. Påfør lim før leggeti og la lim til å jobbe over natten som det tørker og trekker ut urenheter. I morgen, renser huden normalt. Det har god effekt på kviseplagene.


Hvis du ikke tåler tetracycliner kan man også forsøke et annet type antibiotikum som heter Ery-max. Hudpleier tilbyr noen ganger peeling med salicylsyre. Det kan ha en gunstig effekt på noen med kviser, men være mindre effektivt for de med perioral dermatitt.


Noen ganger får jeg en kviselignende blemme inne i munnen. Den kommer på nøyaktig samme sted hver gang, og gjør til tider veldig vondt. Den ligger bak underleppa (dvs på innsiden) - omtrent akkurat der bittet til underkveven er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg