mandag 26. januar 2015

Navn på k

Navn på k

Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Kos dere - og slipp latteren løs!


Navn på k

Guttenavn som slutter på K Erik Fredrik Henrik Isak Eirik Birk Styrk Kuk Ulrik Frank Didrik Ask Bendik Patrick Hauk Herleik Ludvik Mick Jack Jon Henrik Adrik Aslak Sedrik Torleik Karl-Erik Emrik Patrik Berk Darek Diderik Juuk Jacek Stein Erik Peik Agurk Leik Norik Haluk Åsleik Bork York Leo Kolak Leif Erik Jean-Luck Bolek Fryderyk Tollak Lars Eriik Lars-Erik Andrik Izak Arabisk Jan Erik. Har en liten gutt som blir to i sommer. Kasper og etternavnet begynner også på K. Vi har lyst å ha et navn som starter på K også på nestemann. Vet enda ikke om det er en liten gutt eller jente jeg har i magen men tror det er jente.


Foreløpig er det da navnene Kornelia og Karoline som peker seg ut. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Alfabetisk liste over hunderaser inneholder også alternative navn på mange raser, der dette er naturlig.


Listen er nødvendigvis ikke komplett. Det finnes også en liste der hunderasene er fordelt alfabetisk i grupper. Navn og kjemisk symbol er ikke endelig fastsatt for alle de tyngste grunnstoffene. Dette er en pågående prosess, og enkelte navn og symboler kan endres. En oppdatert navneliste kan man finne hos IUPAC.


Atommassene for stabile grunnstoffer er oppgitt som snittet av de isotopene som forekommer på jorda. Husk å logge ut når du er ferdig. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Navn på k

Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted.


Hundenavn til hann-hunden finner du her. Les om hvordan vi håndterer personvern. Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Er navnet ledig?


Navn på k

Meld inn barnets navn Når Skatteetaten har sendt deg en henvendelse om å velge navn til barnet ditt, kan du melde det inn. Dette gjelder kun ved førstegangs navnevalg. Stor eller liten forbokstav. Mange er usikre på når man skal bruke stor og liten forbokstav. Lenger ned på siden finner du en liste over navn og ord man kan være usikker på om skrives med stor eller liten forbokstav.


Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Her følger en kort oppklaring. Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg