tirsdag 20. januar 2015

Barnas egen bokverden login

Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Barnas Egen Bokverden – 1 leselyst! Bøker er viktig og man kan aldri starte for tidlig med å gi barna.


Jeg har ingen kjøpsforpliktelser, det eneste jeg forplikter meg til er å være medlem i ett år.

La barnet ditt bli glad i bøker med nettbokhandelen og bokklubben som passer alle mellom og. Som medlem får man gode tilbud på de beste barnebøkene, og nye bøker som presenteres har alltid lavere pris enn i bokhandelen. Best på barnebøker for de mellom 0-år! Som medlem får du gode tilbud på klassiske barnebøker, spennende ungdomsbøker, lærerike faktabøker og aktuelle bestselgere, alltid med maks rabatt.


Alt du trenger å gjøre er å oppgi navn og adresse. Bli medlem i dag for å motta spennende og nyttige bøker for ditt barn. Her finner du alle mulige bøker som omhandler viktige emner som søvn, mat, helse, barnets utvikling og andre aktuelle temaer.

Dette nettstedet er enkelt og greit stedet for deg som ønsker å finne den riktige bokklubben – enten du er på jakt etter noe å lese for deg selv, dine barn eller andre du har lyst til å glede med en god bok. Registrer deg som medlem, logg deg på og gå inn på Gavekort. Du velger først tre bøker. Resten av gavekortet bruker du på andre produkter.


Du betaler kun porto kr 16- for hele velkomstpakken. I bokklubben kan du finne et stort spekter av de aller beste bøkene som gis ut for barn i Norge. Velkomstpakke 1: - Braun Stavmikser, med to hastigheter, kutter, visp i rustfritt stål og beger på 6ml, 6watts motor.


Bokklubben som vokser med barnet! Babymat – matglede står i fokus i Margit Vea’s nye bok om sunn og enkel babymat. Du finner fagbøker og passende barnebøker i denne klubben. Klubben tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene, men foreløpig ikke helt våger seg på voksenbøker. Det lønner seg å være medlem!


Dåpsklubben Tripp Trapp er en bokklubb for barn fra til år. Den følger barnet fra dåp til konfirmasjon. Ved innmelding får du en gratis velkomstpakke!


Velg mellom ulike bøker og produkter (kun 4- i porto).

Rosendahl drikkeflaske og termokopp Lekkert og praktisk sett bestående av drikkeflaske og termokopp fra Rosendahl. Begge med trykknapp-funksjon. Søk i nettbutikker og artikler.


Exact matches only. For tiden gir Hegnar deg et åpningstilbud der du kan velge bøker til kr (verdi på bøkene opptil kr 749). Boken har endelig kommet i retut, gothia sier jeg må betale for de har ikke hørt noe fra barnas egen bokverden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg