tirsdag 20. januar 2015

Hår menn 2018

Jeg anbefaler mine kunder å ha litt mer lengde og krøller, slik at de får et fint fall og kanskje en lugg. Om man har litt lengder er det fint å legge inn litt lysning i front for å få den Australia Beach-looken. Imidlerti dette menns frisyre var det ser bra ut, og dens eier skal ha det ideelle skallen form, uten arr og andre hud blemishes. Men håret kan være noen, selv veldig tynn eller krøllete. Tidene forandrer seg og menn frisyrer.


Gjennomsnittsalderen ved ekteskapsinngåelse har imid-lertid økt.

Det er mennene som er eldst. Arvelig hårtap rammer svært mange menn før eller senere. Vi kan hjelpe deg hvis du plages av hårtap.


Uansett om det er tynt på toppen eller begynnende viker kan våre spesialister finne en løsning du vil trives med. Kontakt ditt nærmeste Apollo Hårsenter for en konsultasjon i dag! Hårklipp - det er ikke bare den vanlige prosedyren håret fett. I dag hårklipp forvandlet til et magisk rituale som forvandler deg, og gir deg et push for nye prestasjoner og ferdigheter.


Kåringen av Vi Menn -piken er den siste uavhengige modellkåringen igjen i. Hårtrendene endrer seg stadig, også for menn.

I guiden under forteller ekspertene om hvilke herrefrisyrer som er i vinden nå om dagen. Halvlangt hår er superhot og flere kjendiser sverger til den halvlange frisyren. Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet.


Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon. Krøller eller glatt hår , rødt hår eller blondt hår ? Redningsselskapets drukningsstatistikk viser at personer omkom i drukningsulykker i fjor, mot 1året før. En nedgang på prosent er svært gledelig. Menn som har sex med menn , har ifølge studier høyere risiko for infeksjon med hpv, som kan føre til analkreft.


De mangler også flokkbeskyttelsen mot hpv som gutter som har sex med jenter, får, gjennom at jenter får vaksinen. På leting etter gave til han? Vi har sjekket ut de populære nettbutikkene og funnet perfekte gavetips til menn.


På denne lista vil du garantert finne noe også til han som har alt. Sist oppdatert: 11. Ikke alle menn kan få langt hår av biologiske grunner, dette avhenger av testosteron-nivået, sier Lundhaug Berdahl.


De som har mye testosteron får ofte mer kroppshår og skjegg. Om menn som har sex med menn. Det foreligger ingen større undersøkelser om utbredelsen av homofili i Norge.


TJA Jada jada, Veslemannen, men la gå.

Les de ferskeste utgavene av bladet, eller søk i vårt rikholdige arkiv bestående av år med det beste av norsk dokumentarjournalistikk: En fascinerende reise gjennom spennende historier som har engasjert tre generasjoner norske menn. Norges største livsstilsmagasin for menn og handler om å slappe av, drømme seg vekk, le og la seg underholde på nettet. Sammen med redaksjonene i Mann , Vi Menn , Gadgets og Villmarksliv gir vi deg variert lesestoff på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg