fredag 9. januar 2015

Flytteesker ikea

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. IKEA - JÄTTENE, Flytteeske, brun, En stabil pappeske som kan stables og enkelt brettes sammen og brukes på nytt. Hull til håndtak på to sider gjør det enklere å løfte og bære esken.


Skal hele hjemmet pakkes ned er flytteesker med håndtak de enkleste å bruke. Våre pappesker med håndtak er enkle å bære og tåler tungt arbeid.

På den måten blir det enklere å ta vare på pappeskene til neste gang du skal flytte. Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA -oppbevaringshyller. Gjennomsiktige kasser og store esker til tyngre ting.


Hold orden i boden med en kasse med lokk eller på kjøkkenet med en trekasse. Se alle store kasser og esker på ikea. Med våre solide flytteesker kan du gjøre flyttingen enklere både før og etter du har flyttet.


Flytteskene kan i tillegg brukes som oppbevaring om du ikke ønsker å pakke ut alt i det nye stedet ditt, og heller skyve det opp på loftet eller i et skap.

Det finnes imidlertid flere flytteesker som tåler betydelig større vekt. For eksempel har: Jula og Rusta begge en variant som tåler kilo og koster 2kroner. Coop Obs har en eske som tåler kilo til en pris på kroner. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Ikea Flytteesker fra kr.


Fungerer fint om du har lite til nedpakking og spesielt mye smått og ikke tunge ting. Som prisen tilsier så er dette enkle flytteesker. IKEA - PAPPIS, Eske med lokk, brun, Designet for oppbevaring av papir (Aog amerikansk brevformat 22xcm). Er du på flyttefot? Da trenger du mest sannsynlig flyttekasser.


Våre flyttekasser får du i ulike størrelser og med praktiske håndtak på siden. Grunnen til dette er veldig enkel: de egner seg ypperlig til bøker. Dette er esker som ofte kalles for bokesker. Generelt anbefaler vi at alle tyngre gjenstander blir pakket i små flytteesker.


Husk å løft litt på esken underveis som du pakker, så unngår du at den blir for tung. Du kan også gå på matbutikken og spørre om å få gratis.

De er sjeldent så store men kjekt å ha tunge ting i de små eskene som f. Rajapack har et stort utvalg av esker som enkel og raske og sette sammen. Alle våre esker innenfor kategoriene flytteesker og kasser har håndtak som gjør det enklere å håndtere dem. Rajapack leverer et sortiment av esker, kasser og tilbehør som vil gøre livet mye lettere i forbindelse med flytting og håndtering av flyttelasset.


Flytteesker og annet materiell: Hos oss kan du kjøpe pappesker som er beregnet for flytting. Ikke bare får du solide esker med gode håndtak, men også esker som er beregnet til service og andre knuselige gjenstander. Innsats som beskytter for eksempel glass ved flytting og oppbevaring.


Vi leverer bestillinger på mer enn 50- hjem til deg, GRATIS FRAKT! Kjøp esker, trykksaksesker, boblekonvolutter og mye mer innen emballasje fra oss! Les vår kjøpsguide for flytteesker , så har du full kontroll. Noen som vet hva det koster for flyttekartonger på IKEA ? Liste på alt ikea flytteesker Fra Gadyet.


Det er bare dager til vi flytter, og vi ville få unna første IKEA -lass så raskt som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg