fredag 16. januar 2015

Kopp lærer

En herlig kopp til å ha på jobb når man trenger en kaffepause og en god latter. Fordi det er ikke bare bare å være en god lærer. Kan vaskes i maskin. Kopp – Verdens beste lærer. Her finner du skjønne kort med tekster som rører.


Kopp lærer

Vi har også noen få utvalgte gaver som kopper og t-skjorter. Den fineste gaven barn kan gi er tegninger, derfor har vi designet et gavepapir som passer perfekt til store sjokoladeplater. Kopper , drikkeflasker, coasters, ølkrus du kan designe selv med tekst, bilde og motiv. Rimelig priser og høy kvalitet! Lag din egen kopp HER!


Koselige krus som passer din stil er perfekt på en trøtt mandagsmorgen eller en rolig søndag. Vi har et stort utvalg av både krus med trykk og krus med tekst. Senk skuldrene og nyt en herlig kopp med te eller kaffe i ditt favorittkrus. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Skolevitser er av typen lille Per vitser som gir et humoristisk innslag i skolehverdagen, kvikke svar til læreren, og hva barna lærer på skolen.


En lærer støtter barn og voksne i deres læring, utvikling og danning. Som lærer er det viktig å ha gode faglige, pedagogiske og sosiale ferdigheter. Lærere jobber i barnehagen, grunnskolen, ved videregående skoler, på folkehøgskoler og med voksenopplæring. Høyde 5cm Diameter 5cm.


Uten at du merker det, begynner den å beregne hvor hardt du må slenge ballen og hvilken vinkel den skal ha for å treffe koppen. Slik er det med alt du prøver deg på. La folk i ulike aldre forsøke. Hjernen lærer bare du øver. Bedrifts og forhandlerpriser?


Kopp lærer

Registrer din bedrift under “min konto”. Der vil dere få brukernavn og passord for innlogging. Etter godkjennelse vil dere få tilgang til våre forhandler og bedriftspriser. Klassisk hvit kopp som kan brukes til alt. Koppen er robust og tidløs og du får en fantastisk grep, noe som er veldig viktig tidlig på morgenen.


Gi koppen bort i gave, ta den med på jobb eller bare ha den hjemme. Denne koppen er allsidig. Informasjonen om koppen.


Kopp lærer

På den måten lærer barna samtidig begrep om det mer abstrakte ”form”, og de får hjelp til å styre oppmerksomheten mot formen. Forvent at barna også bruker ordet form i disse læringsøktene, og fortell dem gjerne at slike ord er viktige når vi skal lære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg