torsdag 15. januar 2015

Stripe håret med kam

Finn laveste nettpris her. Hvor ofte bør man stripe håret ? Her er det snakk om smak og behag, men det vanligste er å stripe håret - og da hovedsakelig ettervekst - med 2-måneders mellomrom. Stripe hos frisør eller gjøre det selv hjemme?


Som frisør har jeg brukt mange timer på å rette opp grusomme hjemmeulykker. Når du har tatt valget og er klar for å stripe håret hjemme er det viktig å følge ekspertens veiledning for et vellykket resulatat.

Her er Lise sine råd for å få nye lekre striper. Les også: FÅ BUKT MED FETT HÅR. Jeg ville aldri greid inn striper med kam. Det kommer garantert til å bli flekkete og rart hvis man ikke får det jevnt, og akkurat det blir litt vanskelig. Hette er ok, men aller best foretrekker jeg foliestriper - gjort hos frisør.


Synes etterveksten blir mye mer naturlig da og det hele blander seg så fint med resten av håret. Med foliestriper derimot kan du bestemme tykkelsen og mengden striper. Det kan være greit å vite at foliestriper tar litt lengre tid å gjennomføre enn en balayage.


Foliestriper er både for de med langt hår og kort hår.

For korthårede er foliestriper oftest aktuelt om man kun vil ha noen få striper på toppen, for eksempel, sier Sanya. En hel farge kan fort bli ujevn, og både lysfarge og bleking sliter veldig på håret. Brunetter som vil bli lysere må gjennom flere behandlinger og bli litt lysere for hver gang. Derfor er hettestriper - med hjelp fra en venninne - best.


Her finner du børster og kammer til håret. Vi kan tilby ulike produkter, slik at du finner akkurat det som passer for ditt hår og ditt behov. Om håret ditt er langt nok, så setter du det opp i en klype, og føner det godt. Når balsamen er ute så skyller du håret med kaldt vann, dette luker hårstråene igjen og gjør det mer glansfullt. Start med å dele inn håret i små seksjoner, slik at du får jobbet med mindre områder, og beveg deg gradvis nedover med små partier om gangen.


Det finnes en teknikk å gjøre dette på, som er grunnen til at frisører anbefaler å farge håret hos en erfaren. Hva må man tenke på for å lykkes med hjemmefarging? Selv om mange hjemmekit for striping av håret ofte kommer med verktøy for å påføre blekemidlet, anbefaler Skau at du heller prøver en litt mer kunstnerisk metode. Hvis man skal stripe håret hjemme, så gå ut å kjøp en liten fargepensel og en skål. Pensle forsiktig rett på håret i tynne striper og med lite bleking på penselen.


Dette er det beste jeg kan gi deg når du først vurderer å gjøre det hjemme. Men man styrer med hår hjemme helt på eget ansvar. Håper du får det til, og at håret blir bra!


Når frisøren plukker ut hår med kam (veve på fagspråket) og pakker inn i folie, tar det mye lenger tid og koster mer, enn om frisøren grer farge med stripekam, eller bruker hette og heklenål. Kam er et hårredskap med tenner, tinder eller tagger, som dras gjennom håret for å rense, løsner opp og rette ut håret.

Kan man godt opnå et flot resultat ved at laver striber i sit hår med en kam ? Mit hår er for langt til at bruge hætte. Nogle der har prøvet dét? Den kan lysne håret ditt opptil nivåer. Fargen både lysner og farger inn kalde og varme pigmenter.


Alt etter hva du ønsker! Dette er en tidseffektiv behandling og forsegler håret med fuktighet og pleie. Denne lysfargen har banebrytende ingredienser og er med på å gjenoppbygge håret og hindre selv tynne fine hårstrå og ta skade. Vi selger spisskammer som er et obligatorisk verktøy til styling, samt pynte-hårkammer.


Pynte-kammene er flotte accessories som fungerer som stilig tilbehør til mange forskjellige frisyrer. Vi selger kammer med og uten ekstra pynt i diverse farger og design. Naturlig mørkhårede kvinner, med mørke hudtoner bør unngå å farge håret blondt, men heller velge en rik gyldenbrun eller varme krydderfarger.


Disse fargene gir glød til mørke hudtoner. Gå gjerne også for noen velvalgte striper i en lysere tone, som gir et ungdommelig liv og spill i håret. Våren er den mest populære tiden å farge håret lysere, enten som striper, bayalage eller å farge hele håret.


Vi tok en prat med Sanya Keränen kreativ leder for Nikita Creative Team, for å samle hennes beste tips til deg som ønsker å bli blondere. I tillegg får du noen råd til hvordan du selv kan bevare fargen etter frisørbesøket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg