tirsdag 27. januar 2015

Onecall min side

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer? Vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som.


Mobilabonnement, basert på dine behov Det er ikke alltid du. Det gjør at du kan bevege deg mellom forskjellige deler av nettstedet uten å måtte logge inn på nytt for hver side. Det gjør også at vi kan huske hva du hadde i handlekurven, hvis du skulle navigere vekk fra den, og så komme tilbake.


Vi lagrer ingen personlig, identifiserbar informasjon via informasjonskapsler, og informasjon om deg kan heller ikke spores via informasjonskapsler. Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og for deg som bruker onecall. Vi kan tilpasse nettsidene ut fra den informasjonen som lagres. Kan jeg betale OneCall -fakturaen min.


Se ditt forbruk Fyll på saldo og data Endre abonnement Se PIN- og PUK-koder Mobilnummer. Logg inn Glemt ditt passord? For å få tilgang trenger du derfor å opprette en ny bruker. Har du allerede gjort det, er det bare å logge inn.


Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Se våre reiser til Side her.


Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person. Bestill din drømmeferie på ving. Her kan du endre, oppgradere og bestille tjenester. Telia har gode tilbud på mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Bli Telia-kunde og opplev Norges beste 4G-nett.


Min side - Kredinor. Du kan blant annet sjekke forbruk, se faktura, finne PUK-kode, endre personlige opplysninger eller bestille tjenester. Klikk på SEND MEG PASSORD så får du sette ditt eget passord for innlogging. Om vi ikke har registrert mobilnummeret eller e-posten din må du kontakte kundeservice for å få oppdatert dine kontaktdetaljer. Du kan se betalinger, status på skademeldinger og finne alle avtaledokumenter.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Personvern hos OneCall. MyCall er ledende på lave ringepriser til utlandet. Med våre mobilabonnementer og kontantkort er det billig å ringe til utlandet, ringe i Norge og surfe på mobilen! Du får også full oversikt over forbruket ditt og tilgang til nye og gamle fakturaer.


PepCall har skiftet navn til XPLORA Mobile. Ditt abonnement og dine tjenester hos oss er uforandret. For å oppleve nettsiden slik den er tenkt må du aktivere Javascript. For å logge inn på denne siden må du gå via onecall. Den nye løsningen benytter pålogging med elektronisk I eventuelt alternativ pålogging for dem uten elektronisk ID.


Trenger du mobiltelefon, mobilabonnement, TV eller raskere bredbånd? Sjekk priser på mobiler, abonnement og tjenester fra Telenor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg