tirsdag 6. januar 2015

Morsomme dikt om pensjonisttilværelsen

Gode venner låner ut DVDene sine, selv om de vet at de aldri kommer til å bli levert tilbake. Morsomme Retirement dikt fra sine kjære. Jeg fikk planer for deg! Bet du trodde dine dagers arbeid var over, Nå at styret har kommet.


Trenger du et godt sitat? Noen mennesker liker ikke vinteren, de sier den er for kal jeg synes de bare liker å klage, vinteren er jo rett og slett knall!

Heldigvis finnes det ingen skam, knyttet til det å hente broddene fram, for selv om man føler seg ung og sprek, er vinterens snø og is ingen lek. Skal du skrive kort til en som skal gå av med pensjon? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til pensjonisten. Her er kjendisenes favorittdikt Se favorittene - og les dem her!


VG Nett) Norske kjendiser feiret poesidagen ved å plukke ut sine favorittdikt. Men det er likevel nesten ingenting som er morsommere å spøke med enn nettopp alder. Mange har sagt mye, både klokt og morsomt om dette temaet.


Her har jeg valgt ut morsomme sitater om alder, som er oversatt til norsk.

Vi har en kollega som går av nå snart. Men hva skriver man på et kort til en som blir pensjonist? Takk for samarbeidet og lykke til i pensjonisttilværelsen ? Som dere skjønner så er det første gang jeg skal skrive et sånt kort.


Blir glad hvis noen h. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! De gjør gode pensjonisttilværelse gaver til venner, familie eller kolleger. Ektefeller, barn, barnebarn og andre kjære alle har en idé om hva det betyr fritid pensjonist funnet for dem, og det er vanligvis svært forskjellig fra hva du forventer pensjonist.


Følgende er noen humoristiske bøker om emnet av pensjonisttilværelsen. Pensjonering er dobbelt så mye mann på halvparten så mye penger er en morsom bok av Sylvy Soh som er fullpakket med morsomme historier og anekdoter om pensjonering. Konfirmasjonsdikt – Dikt av 21.


Svigermor blir snart. Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Hun er snill, grei og omtenksom. Vil så gjerne gjøre det. Uansett, noen som vil skrive noe som rimer?


Sider i kategorien Humor Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.

En snakker ofte om det store alvoret i norsk litteratur, spesielt blant de ynge forfatterne, men det er ikke helt rett, synes jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg