tirsdag 13. januar 2015

Halspastiller barn

Halspastiller barn

Sår eller vond hals er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse, og ofte også ved influensa. Her finner du både sugetabletter lindrer ubehag og irritasjon i munn og svelg, og halspastiller med lokalbedøvende effekter mot smerter og halsbetennelser. Gi en blanding av paracet og ibux.


Halspastiller barn

Var det jeg ble anbefalt da jeg kontakten legevakten for mitt barn. Og her var det heller ingen feber. Ellers så finnes det ulike typer hostedempende å få kjøpt uten resept. Noen synes halspastiller hjelper, men det bør ikke gis til små barn da de kan sette de fast i halsen. Reseptfrie smertestillende legemidler som ibuprofen eller paracetamol kan lindre smerten ved sår hals.


Disse kan kjøpes på apotek eller i butikk. For barn kan det være enklere å ta stikkpiller eller legemidler i flytende form. Det finnes sukkerfrie halspastiller for barn , som kan gjøre godt når halsen er vond.


Halspastiller barn

Feber er en viktig del av kroppens forsvarsmekanisme mot infeksjoner. Mange virus, blant annet forkjølelsesvirus, drepes lettere når kroppstemperaturen øker. Dette kan du gjøre: Gi barnet rikelig med drikke, ettersom feber kan føre til uttørring. Vi har stort utvalg i vår nettbutikk på apotekdirekte.


Trenger du gode råd eller trygge produkter? Hvis halspastiller og varm drikke ikke er nok, finnes det reseptfrie legemidler som lindrer sår hals. Hvis drikke og lindrende halspastiller ikke er nok kan det være gunstig å bruke et reseptfri legemiddel som lindrer sår hals. Lege Odd-Magne Fjeldstad jobber med rehabilitering av lungesyke på LHL-klinikkenes avdeling på Glittre, og har også flere års erfaring som svarlege hos Lommelegen på internett.


Sår hals er ganske likt hos barn og voksne. Barn har mindre utviklet immunforsvar enn voksne slik at de blir oftere syke, men symptomene er som regel de samme. Små barn klarer ofte ikke beskrive hva som plager dem. Behandlingen av sår hals er den samme for barn og voksne, og avhenger av årsaken. Luftveisinfeksjoner hos barn er spesielt hyppige det første året barnet får kontakt med andre barn.


Symptomene er ganske like som hos voksne, men ofte hoster barna lenger. De voksne hoster gjerne et par uker, mens barn kan hoste i opp til seks uker, sier Fjeldstad. Man skal også være litt mer varsom med behandlingen av barn med bronkitt. I filmsnutten får vi møte ekteparet, og deres barn – og vi får vite sannheten om deres utrolige familiehistorie.


Halspastiller barn

Paret ser på dette som en stor velsignelse og vil derfor dele det med hele verden. Aaron og Rachel Halbert forteller om deres reise og hvordan det nå er å være foreldre til disse tre fantastiske barna. Zyx er et reseptfritt legemiddel til voksne og barn over år.


Les alltid pakningsvedlegget nøye før bruk. Skal ikke brukes under graviditet og amming, om du har eller har hatt astma, eller hvis du er overfølsom mot noen av innholdsstoffene, eller mot acetylsalisylsyre eller andre antiinflammatoriske legemidler. Inneholder aspartam. Forkjølelse - Halspastiller. Slim i halsen kan både barn og voksne ha.


Alle opplever vi det i større eller mindre grad en eller annen gang. Noen opplever også å ha slim i halsen over lengre tid. Ofte kommer det i forbindelse med allergi.


Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Falsk krupp forekommer relativt hyppig hos barn i alderen 1–år, og er en betegnelse som brukes på et sykdomsbilde med karakteristisk, gjøende hoste, heshet og en hvesende lyd når barnet puster. Falsk krupp forårsakes vanligvis av virusinfeksjoner, oftest parainfluensavirus, som fører til betennelse og hevelse i strupen og luftrøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg