torsdag 26. september 2019

Hvordan ettersende dokumentasjon til nav

Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Hvordan sender du dokumentasjon ?

Når du sender søknad om dagpenger digitalt kan du legge ved dokumenter sammen med søknaden. Har du behov for å ettersende vedlegg til denne søknaden, gjør du dette ved å logge deg inn på Ditt NAV , gå til Dine saker og velg Last opp vedlegg. Når NAV Innkreving mottar innbetaling av det motregnede beløpet vil det automatisk sendes et orienteringsbrev til deg.


Klagefristen er en måned etter at motregningen er gjennomført. NAV forvalter en tredjedel av statsbudsjettet gjennom ordninger som dagpenger, arbeidsavklaringspenger, sykepenger, pensjon, barnetrygd og kontantstøtte. Du mottar din inntekt fra NAV om du for eksempel er uføretrygdet, pensjonist eller går på arbeidsavklaringspenger.


Vedlegg til søknad om overgangsstøna stønad til barnetilsyn eller stønad til skolepenger Skriv ut side For at NAV skal kunne behandle søknader om overgangsstøna stønad til barnetilsyn eller stønad til skolepenger, må du legge ved nødvendig dokumentasjon.

Hvis du har en sak hos UDI, og nå har behov for å ettersende et dokument som mangler, nye opplysninger i saken din eller en klage på et vedtak, kan du laste det opp her. Her kan du laste opp dokumenter til en sak som er hos UDI. Dokumentene vil bli lagret i systemene våre innen dager.


Husk å logge ut når du er ferdig. Men ikke alle vedtak som blir gjort hos Nav er riktige. Dermed kan det være grunn til å klage på et vedtak hvor du tror det er blitt gjort feil.


Lenger ned i artikkelen ser du hvordan du skal gå frem for å klage på et vedtak fra Nav. Den pleietrengende skal i skjemaet samtykke til pleien. Skjemaet må også fylles ut og signeres av søkeren, og sendes til NAV. Hvis du er arbeidstaker, skal arbeidsgiver sende opplysninger om inntekten din til NAV digitalt. Slik sender du inn dokumentasjon.


Ta ein kopi av all dokumentasjonen, og send den til oss. Merk papira med fødselsnummeret eller kundenummeret ditt. Skal du ettersende dokumentasjon til saksbehandleren din? Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet.

Ettersende dokumentasjon. Du kan også ettersende dokumentasjon per post, hvis du ønsker det. Noe dokumentasjon må du sende i posten.


På grunn av personvernet må du sende dokumenter som inneholder sensitive personopplysninger i posten. Du får beskjed i søknaden om dokumentasjonen skal sendes i posten, eller ikke. Du må sende inn medisinsk dokumentasjon som viser at skaden er årsaken til at du ikke kan arbeide, og dokumentasjon fra din arbeidsgiver som viser din timelønn, stillingsprosent og hvor lenge du normalt arbeider i løpet av en uke.


Skattedirektoratet har i et brev til Regnskap Norge 19. Utgangspunktet er kravet i bokføringsloven § første ledd om at bokførte opplysninger skal være dokumentert. Dokumentasjonen skal utstedes med et korrekt og fullstendig innhold og vise de. Tilpasse Dynamics NAV. I denne artikkelen.


Norge, for eksempel stempel i pass eller billetter, som viser når du reiste ut av Norge. Kontoutskrift, ligning, husleiekontrakt. Ikke noe absolutt krav med innboforsikring på vårt kontor nei. Jeg har melkeallergi.


Det betyr at alt jeg kjøper må være melkefri, som de fleste vet er melkefri produkter en god del dyrere enn produkter som inneholder melk, jeg har fått beskjed av legen min at dette er noe jeg kan få støtte av nav til. I tillegg så har jeg eksem som legene ikke klarer å beha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg