fredag 27. september 2019

Kjutta vitser

Ja, Æ har mista ei krone. Så traff en granat kirketårnet. En av de mest kjente vitsene er fra Tysklands angrep på Norge den 9. Og de husker at han aldri fortalte en eneste morsomhet,. Forleden ble jeg invitert til jentekveld med noen gamle venninner. Jeg forsikret mannen min om at det hele skulle foregå i rolige former, og at jeg ville være hjemme senest ved midnatt.


Kjerringa fikk aldri pratet nok om meningsløse ting og maste daglig hull i hodet på mannen sin. I dag ville hun atter en gang ha svar på et hypotetisk spørsmål, noe mannen av erfaring viste at alltid endte opp med en krangel så han forsøker igjen etter beste evne å gi et diplomatisk svar. Lille Johnny-Johnny spurte moren om han kunne få litt kake.


De står øverst i skapet på kjøkkenenet. Du vet jo godt at jeg ikke har armer og bein. Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Det beste utvalg av Norges beste vitser.


For barn i alle aldre. Han het egentlig Olaf Severin Andreasen. Kjutta var en by original her i Kristiansand. Smilende Sørland II. Han fikk krigspensjon, og krigsmedaljen tilsendt i posten, han var ikke i stand til å delta på seremonien.


Det er hønsemøkk, det også. Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler. Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. Drosjeeier Harald Hellum fikk en forretningsidé da han mistet lappen.


Nå er vitser fra Setesdal samlet på ny cd. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Om Antikvariatet, Boklageret på Lunde.


På disse sidene kan du se hvilke bøker vi har i vårt lager på Lunde. Der alle sammen (unntatt russerne) lever av å gjete alger. Sørlandet er et stort land som ligger nord for Finnmarksvidden.


Hos Elkjøp finner du det meste du har behov for innen TV og bilde! Du finner de fleste og største leverandørerene til TV og bilde i vårt sortiment og til lave priser! Erna Solberg reiser til Washington for å ha møte med Donald Trump. Etter å ha spist en bedre middag sier Trump: – Well Erna, I don’t know what you think of the members of your Cabinet, but mine are all bright and brilliant. Dette nettstedet drives av Olje- og energidepartementet og Oljedirektoratet i samarbeid.


Bildene på nettstedet er kopibeskyttet og kan ikke gjenbrukes uten fotografens samtykke. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk, og innholdet er vitenskapelig fundert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg