onsdag 18. september 2019

Strikke bunad barn oppskrift nordland

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Vi tilbyr mer enn 1ulike bunader. Livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har også alt av bunadsølv og tilbehør.


Rask levering og god service.

Finn Oppskrift Strikke. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Den best kjente bunaden i Nord-Norge, og som er vinner av en rekke uhøytidlige kåringer, kommer fra Nordland.


Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett.

Lenge fantes det ikke andre bunader fra de nordligste fylkene. Utforsk STRIKKEDE FESTDRAKTER TIL BARN -tavlen til venkeirene. Se flere ideer om Strikking, Barneklær og Barn.


Det er mønster til vest og knebukse. Mønster går fra mnd. Her får du en samling av festdrakter. De fleste har vi funnet i vårt rikholdige arkiv og modernisert, slik at farger og fasong er tidsriktig nå, men samtidig beholdt det fine nostalgiske preg. I dette heftet har vi samlet noen av våre mest populære bunader som er designet gjennom flere år, strikket i våre gode merkegarn Lanett eller Sisu.


SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn. Har du brukt det lyse eller mørkeblå pyntebånde. Skal begynne å strikke en barnebunad nå, og lurer på om du har strikket skjørtet rett opp og bare rynket det i livet, eller har du felt noen masker underveis. Syns det er vanskelig å vite hvor mange masker jeg må legge opp for å få riktig vidde på skjørtet.


Hei, jeg holder på å lage Østfoldbunad til bonusbarnebarnet, - og det kan være at jeg laster ned oppskriften for å ha noen mål å ta utgangsgspunkt i. Håper det er greit :D Og takk for tips om kysa. D Jeg har jo den oppskriften allerede, men tenkte den ikke som et alternativ til kyse. Men, den passer jo ypperlig :) Takker og bukker.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Festdrakter og bunader m Vil du strikke en festdrakt, bunad eller tilbehr til disse? Jeg er glad i hndarbei har strikka litt, hekla, brodert korssting, attersting. Har sett en gammel oppskrift p nordlandsbunaden med hvit bunn. I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor. De aller fleste er gratis.


Jeg kunne ikke finne noen oppskrifter der ute med skråstilt kant på vesten eller langt nok skjørt, og dermed endte jeg opp med å skrive mønsteret selv. Dette er oppskrift på selve den strikkede drakten. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg