tirsdag 17. september 2019

Hjemmelagde dåpsgaver

Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Vi har håndplukket det beste slik at du slipper!


Se vårt flotte utvalg håndmalte barnemøbler. Perfekt som dåpsgave. Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Da har du kommet til riktig sted! Barnestoler med disneymotiv på #128522; Passer perfekt som for eksempel dåpsgave hvis du ønsker og gi noe litt uvanlig!


Det er to forskjellige typer stoler (vanlig stol og gyngestol, står på bildene). Nå er det også mulighet for å få malt motiv på krakk med oppbevaring! Stolen følger med i prisen.


Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Hos oss finner du de klassiske gavene og noe litt annerledes til den store dagen. Juletiden betyr vintertid og det er kaldt vær.


For å gjøre det enklere for deg er bildene linket til en forhandler av dette produktet. Håper du finner den perfekte dåpsgaven! Her er tips til dåpsgaver.


Dersom du er flink til å bake, kan du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks eller småkaker. Du kan også vurdere å strikke en lue, votter eller sokker til din far. Sjekk gjerne Pinterest for inspirasjon til DIY (Do It Yourself) gaver, der finner du garantert mye inspirasjon. Er du fortsatt usikker på hva du skal kjøpe i gave til pappa? Men heldigvis blir mor glad når vi tenker på henne i det hele og det store, og når vi viser henne det i tillegg blir hun både rørt og takknemlig.


Disse julegavetipsene er håndplukket fra kremen av kremen av julegaver i år! Dåpsgaver For mange familier er dåpen en spesiell begivenhet hvor den døpte personen er velkommen med en dåpsgave i selskapets sirkel. Enten du vil gi noe tradisjonelt eller leter etter en veldig original gaveide, er det viktigste at gaver foreldrene og spesielt de døpt som. Blir det ikke jul uten medisterkaker på bordet? Hva med helstekt kalkun?


Hemmeligheten til en saftig kalkun ligger i forberedelsene. I denne oppskriften bruker vi kryddersmør og bacon for å sikre at kalkunen ender opp saftig, og ikke tørr. Lillemor fikk noen håndlagde dåpsgaver jeg setter ekstra stor pris på, og som jeg gjerne vil vise dere. Denne har en venninne av meg, som er fadder for Lillemor, brodert Denne fikk hun av et vennepar av mamma og pappa Denne fikk hun av mamma og pappa. Det er et helt sett, med flat tallerken, dyp tallerken og kopp, i tillegg til en.


Da er det jo selvfølgelig greit! En løsning er å gi dem noe som de kan bruke opp. Det kan for eksempel være deilige hjemmelagde julekaker, en flaske med god drikke eller velduftende badesåper. Smykkeskrin i alle størrelser finner du her. Med et romslig smykkeskrin sikrer du at dine smykker holder seg pene og ikke utsettes for unødvendig slitasje.


Er du flink til å oppbevare dine smykker riktig, så vil dine smykker vare mye lenger og holde seg pene. Vi har blant annet dukkehus, biler, båter, draleker, puslespill i tre, dukkevogner i tre, togbaner. Sprell er kjent for sine treleker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg