mandag 9. september 2019

Min datter mobber

Datteren min (sammen med sin venninne) mobber tydeligvis en jente i klassen. De har visst skriblet på pulten hennes, Xxxxx den stygge, med blyant. Hun som blir mobbet er litt einstøing, litt sær, rar. Min datter er flink på skol.


Er det min feil at min datter mobber?

Foreldre til barna som mobber min datter overser. Vår datter er en mobber! Vi er en familie på og vores ældste pige går i 4. Min klient opplever det som en helt absurd situasjon. At hun er siktet i saken og at det er opprettet straffesak mot henne. Hun har mistet det kjæreste hun eide, nemlig datteren , og dette har ikke noe i rettsvesenet å gjøre, sier kvinnens forsvarer Aasmund O. Sandland til Aftenposten.


Skolen ringer og forteller at sønnen eller datteren plager en skolekamerat.

Samtidig er det viktig at barn som mobber andre barn får en reel mulighet til å lære av sine feil,. På generelt grunnlag, er det viktig å si at jeg ikke er ute etter å male et glansbilde av barn som mobber og deres foreldre. Fortvilet mor: Umulig å flytte mobber til ny skole. Denne bøllen mobber rett og slett alle jentene i klassen.


Varaordfører Knut Fagerbakke i Trondheim kom med en svært personlig avsløring i formannskapsmøtet tirsdag. Torbjørn Brandeggen. Litt lei situasjon.


De har ikke så mye til felles annet en hobbyen. De går ikke på samme skole men har vært mye sammen i flere år. Disse to jentene er hva jeg vil kalle for mobbere. Via kjente har jeg fått høre at de tilhører kjernen som har mobbet en jente på skolen.


Særlig når hun blir utsatt for mobbing. Mobbing er dessverre ikke noe skolene prioriterer. Når datteren min legger ut bilder på Instagram får hun få eller ingen likes. Jeg ser at hun blir lei seg, men hun vil ikke snakke om det. Det viktigste vi gjør som foreldre er å styrke barns selvbilde, og fra dag én jobbe med at de blir trygge på seg selv.


Jeg liker ikke å si at noen mobber meg, selv om jeg har opplevd dette siden barndommen.

Har alltid vært litt tettbyg og kunne vel vært kg mindre nå som 40-åring. Grunnen til at jeg skriver her er fordi datteren til kjæresten min satt ute på verandaen min i går. Angrep datterens mobber.


Første nyttårsdag ble datteren trukket med til en barnehage, der hun ble slått og sparket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg