mandag 30. september 2019

Sykepleierutdanning deltid trøndelag

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. I tillegg til det som gjelder for det ordinære opptaket, stilles det krav om to års relevant yrkeserfaring. Denne nettsiden er ikke lenger i bruk.


Ja, jeg vil jobbe deltid når jeg er ferdig, sier tredjeårsstudenten til Sykepleien.

Hun studerer sykepleie ved NTNU i Trøndelag. Var det at du kan jobbe deltid en viktig del av bestemmelsen om å begynne på sykepleierutdanningen? Det handler også om aksepten for at man ønsker å jobbe deltid. Bachelor i sykepleie på deltid er en samlingsbasert utdanning, med forventet studieinnsats på ca. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning.


Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og kritiske situasjoner. Det er 4-samlinger a 3-dager per semester.

Behovet for sykepleiere øker, da helse- og omsorgstjenesten til enhver tid står overfor utfordringer i sykepleietjenesten. Sykepleieutdanningen er en treårig bachelorutdanning som etter bestått eksamen og praksis gir deg godkjenning som sykepleier. Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Blant disse er helsesøsterutdanningen og jordmorutdanning, i tillegg til fordypningsmuligheter innenfor forskjellige fagområder.


På sykehus jobber sykepleiere på alle avdelinger, på akuttmottak, fødestuer og kirurgiske og medisinske avdelinger. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype.


Deltid er tilgjengelig i Trøndelag på Indeed. Mange mener at dette er sårt trengt, men hvilken retning skal den nye sykepleierutdanningen ta? Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Kunne du tenke deg å bli sykepleier?


Er du usikker på hvordan man blir sykepleier?

Er du allerede en sykepleier, men ønsker å spesialisere deg og trenger videreutdanning? Da er du kommet riktig. I denne kursoversikten finner du sykepleiestudier, sykepleier videreutdanning og kurs for sykepleiere.


Universitetet i Sørøst-Norge – USN tilbyr sykepleierutdanning og en rekke videreutdanninger for sykepleiere. Våre sykepleierutdanninger Følg lenker for å lese mer om våre utdanningsprogram. Som sykepleier må du være faglig dyktig, like å arbeide med og ha omsorg for mennesker, være selvstendig og i stand til å ta ledelse i kritiske situasjoner.


Sykepleieryrket er spennende, krevende, utfordrende og allsidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg