torsdag 19. september 2019

Pitapizza frosne pitabrød

Pitabrød er løsningen dersom du vil lage rask pizza til middag. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost. Finsnitt skinken og vårløken. Fordeles på hvert pitabrød.


Dryss over revet ost og tørket oregano.

Server med en grønn salat og modne tomater. Tips: Oppskrift på hjemmelaget tomatsaus finner du her. Du finner en oppskrift på flate pitabrød her, som er ypperlige å oppbevare i fryseren.


Selv hadde jeg en bunke liggende etter forrige gang jeg serverte greske gyros. Du kan også bruke vanlige pitabrød , men de er litt mindre enn de flate pitabrødene jeg lager. Slik lager du pitapizza. Legg frosne pitabrød på et smurt bakebrett.


Sett fram alle mulige pizzatoppinger, samt tomatsaus.

La alle i familien lage sin helt egen utgave. Del pitabrødene i to på midten slik at du har to sirkler per pitabrød. Smør et tynt lag tomat på hver pizza.


Legg på osteskiver, så tynne løkringer. Pitabrød har man ofte i fryseren og man tager hva man haver til fyll. Den er nesten like lett å lage som Grandiosa - og skal vi være ærlige: Mye bedre og sunnere! Nå kan familiens små og store kan lage sin egen lille favorittpizza. Kjøp frosne pitabrød , og bruk dem som de er til pizzabunn.


Lag små pizza av pitabrød som bunn! Toppingen kan varieres, bruk det du har i kjøleskapet. Enkel pizza med pitabrød som bunn. Se flere spennende pizzaoppskrifter her. Ekte pitabrød bakes kun med vann.


Leser en autentisk oppskrift nå og der heves den gjerne kalt over natten og settes på varme bakeplater-evnt bakestein (snu dem da under steking) på 2g ala det du anbefaler. Smaker også godt kald i matpakken. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød.


Sammen laget de pitapizza , små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn.

Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen. Det er veldig godt med hjemmelagde pitabrød , men de du får kjøpt frosne på butikken fungerer bra! Pitapizza - Verdens raskeste pizza!


Her er link til hjemmelagde pitabrød hvis du ønsker å lage det selv. Hjemmelagde Pitabrød - Sjekk oppskrift med video. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød -pakken. Osten vi har brukt er en blanding av Mozzarella og Lettere Norvegia. Stek pitabrødet og del det opp.


Perfekt til pizzabruk. Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza ! Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.


Eller tacopizza om du vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg