onsdag 25. september 2019

Lønnstrinn oslo kommune 2019

Gratis avbestilling! Unio kom natt til 1. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler. Det gis et generelt tillegg på prosent, minimum kroner 12. De som er plassert fra og med lønnstrinn får prosent av total årslønn i lønnstillegg med virkning fra 1. Dette tilsvarer rammen i frontfaget, NHO-oppgjøret.


Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Slik brukes lønnstrinnene. Alle statsansatte har avtalt lønnsnivå i arbeidskontrakten sin etter statens lønnstrinn. Når vi snakker om reallønnsvekst og hva andre i samfunnet for øvrig får, så er det prosent man snakker om, ikke kronetillegg.


Ved tillegg gitt i lokale forhandlinger flyttes man ett eller flere lønnsrammealternativer opp og følger det nye alternativet etter ansiennitet. Det kan være gitt lokale tillegg til stillingen tidligere som du kan ha krav på. Laveste mulige innplassering i lønnsrammen. Rammen for oppgjøret er på prosent. Alle lønnsrammene har i alt lønnsrammealternativer (muligheter for lønnsplassering lokalt).


Stabiliseringstillegget for de som omfattes av denne avtalen, kommer i tillegg til oppgitte lønnssatser. Alle arbeidstakere til og med lønnstrinn får 12. Fra lønnstrinn er tillegget prosent.


Det ble ikke satt av penger til lokale forhandlinger eller sentrale justeringer, noe som gjør at kronebeløpet ble høyere enn det ellers hadde blitt. For stillingskoden sykepleier, som er den største gruppen, får alle ett ekstra lønnstrinn. Vi skal gjenspeile mangfoldet i byens befolkning. Kommunen er en trygg og velordnet arbeidsplass.


Det gjelder blant annet forhold knyttet til arbeidstid og fleksiti lønn, permisjonsordninger og omstillingsprosesser. Alle kommunens virksomheter har IA-avtale. Finn lønnstrinn i lønnstabell.


Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Lønnstabell gjeldende fra 1. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Tabellen går fra lønnstrinn til 86.


Men jeg forstår ikke lønnstrinnsystemet. Noen som vet årslønnen ? Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Enkel online bestilling. Kjapt og lekende lett å booke med.


I stillingsannonsen står det f. Bestill nå og betal ved utsjekking. Varetransporten i Oslo skal elektrifiseres, flere byggeplasser blir fossilfrie og satsingen på en utslippsfri bilpark kombineres med kapasitetsøkning i kollektivtrafikken. Prisen tildeles av forretningsutvalget.


Om miljøhovedstaden Ambassadører. Les historien om miljøbarnehagen og andre. Her kan du også laste ned en PDF-versjon av samme lønnstabell, men med litt mer info, blant annet hvor mye i pensjonstrekk du skal betale for hvert lønnstrinn.


Informasjonen har vi hentet fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg