fredag 20. september 2019

Utstyrsliste barnehage vinter

I anledning barnehagestart er det greit å ha en utstyrsliste å forholde seg til, for hva trenger egentlig de minste av barnehageutstyr? Trolig mer enn først antatt. Førskolelærer i Friggfeltet barnehage i Oslo, Anita Endresen Rowe, har lang erfaring med ferske og ivrige barnehageforeldre. Utstyrsliste Akasia barnehager Høst og vinter i barnehagen Høst og vinter er en våt og kald årstid og mange av barna rekker å bli våte gjennom regntøy eller dress flere ganger om dagen.


Barnets navn:_____ Om vinteren skal alle barna komme til barnehagen med ullundertøy.

Personalet setter kryss på skjema til hvert enkelt barn om det mangler klær. Nøstebarns utstyrsliste til barnehagestart: Hva trenger barnet av klær og utstyr i barnehagen ? Ved å velge klær til barnehagen i ubehandlet ull fra Nøstebarn trenger du få plagg som kan brukes mye. Når barnet sitter i bilstolen er det svært viktig at selene ligger tett inntil barnets kropp. Vinter og tykke klær er derfor en utfordring.


Et tips fra Kristine, kategorisjef for vogn og bilstol i Barnas Hus, er å bruke en bilstolpose til babyen om vinteren. Noen barnehager deler ut lister over hva du trenger av utstyr til barnehagestart, men det er du som kjenner barnet ditt best og vet hva nettopp han eller hun trenger. I tillegg bør du sette deg inn i hvilke tilbud barnehagen tilbyr.

Noen steder får barna all mat i barnehagen , andre steder må barnet ha med matboks. Mens mange voksne ser brøyting, glatte veier og høye fyringsutgifter, ser barn mulighet for å lage snømann, flotte akebakker, skispor og muligheten for en stor kopp kakao foran peisen etterpå. Syng noen barnesanger om vinter og sne med de små, så ser du kanskje litt mer positivt på den kalde, fine tida etterpå du også! På Fjellvett-siden vår finner du mer informasjon om trygg ferdsel i fjellet, året rundt.


Unngå kald bil i vinter. Zinksalve ved sår rumpe. Regnklede med strikk under beina. Støvlar med plass til ullsokk. Ofte kan det være vanskelig å vite hva man trenger til en baby.


Tipsene er mange, og det finnes et hav av valgmuligheter. Vi har derfor laget en utstyrsliste vi håper kan gjøre det litt lettere å velge utstyr til babyen. Været i fjellet kan skifte raskt og være svært krevende, derfor handler det om å være forberedt på ekstreme situasjoner.


Her er et forslag til klær og utstyr du bør ha med deg når du skal gå på ski fra hytte til hytte i vinterfjellet. Vi markedsfører og selger leker, formingsutstyr og aktivitetsutstyr til barnehager , førskole og skoler. Vi sender daglig til hele landet i vår net.


Barnehage - og dagmammabarn er mye ute i all slags vær , og det er derfor lurt å investere i noen gode uteklær som holder vind og kulde ute.

Behovet for klær og skotøy vil selvsagt variere med årstiden. Bruk personalet i barnehagen til å veilede deg når det gjelder innkjøp og hva barnet trenger. Velkommen til åpen dag i Rustadporten barnehage Fredag 7. Kom innom for en prat med oss og se den fine barnehagen vår.


Dette vet de mye om! Passer det ikke å komme den dagen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg