mandag 23. september 2019

Lønn hudpleier 2018

En hudpleier behandler hud og kropp, og forebygger hudproblemer. De gir pleie, farger vipper og bryn, gi manikyr og pedikyr osv. For å bli hudpleier må du velge utdanningsprogrammet Helse- og oppvekstfag på videregående, og Hudpleierlinjen i Vgog Vg3. Tallene er hentet fra Statistisk sentralbyrå, og du kan sortere etter lønn ved å trykke på månedslønn-kolonnetittelen. Hvis du er under år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn.


Selv om tariffavtalen antagelig ikke gjelder, ser han her at standarden for arbeidstakere under år fra.

Som deltidsansatt skal han ha de samme rettighetene (delt på stillingsprosent), leser han. Hudpleiere har praktiske ferdigheter i hud- og kroppspleie samt god kjennskap til behandlingsmetoder, produkter og apparater. Som hudpleier har du kunnskap om normal hud og kan avgjøre hvilke problemer som krever behandling av lege. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36.


Altså både de tilleggene som for eksempel er forhandlet fram lokalt, og ulempetillegg, som natt- og helgetillegg. Likevel påpeker Tom Bolstad at økonomers lønn over tid følger konjunkturene godt. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon.


Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre.

Gjennomsnitt, median eller kvartiler? Hvorfor er ikke lønnsstatistikken en sysselsettingsstatistikk? Oljenæringen drar samlet lønnsvekst ned. Lønn eller inntekt? Dette gav en lønnsøkning på prosent.


Hvordan er lønnen til barne og ungdomsarbeidere? Hvor mye tjener en tømmermester? Hvilke jobber har god lønn men ikke noe stor utdanning Besvart 24. Vil jobbe istedenfor videregående. Hva påvirker lønnen til en bilselger?


Som vi har sett er det ganske store forskjeller i lønnen mellom de ulike bilselgerne i Norge. Spørsmålet man kan stille seg er dermed hvilke faktorer som påvirker den lønnen en enkelt bilselger tjener inn hvert år. Det er derfor ikke så lett å si nøyaktig hva du vil få i lønn som barnehagelærer. Du kan likevel få en viss oversikt over barnehagelærerlønn på utdanning. Søk barnehagelærerutdanning nå!


Få med deg resultatet i NHO. Likelønn og lønn for kompetanse er fortsatt hovedmål. Debattnotatet kan du laste ned her!

Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat. Forenklet hovedlønnstabell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg