onsdag 25. september 2019

Kiropraktor brumunddal

Kiropraktor Brumunddal - medisinsk trening, fysikalsk massasje, allmenn fysioterapi - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les. Er dette ditt firma? Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Dag-Sverre Rattsø Fasting finner du her.


Brugata Ringsaker. Kiropraktor utreder og behandling sykdommer og plager i muskel og skjelettystemet, som blant annet ryggsmerter, nakkesmerter, fotsmerter og senebetennelse. Behandlinger tilbys i Hamar og Brumunddal.


Christian er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i England. Hamar Kiropraktorsenter består av kiropraktor Erik K. Han er utdannet fra Palmer College of Chiropractic i USA, og er medlemmer i Norsk Kiropraktorforening. Brumunddal , populært kalt Dala, er den største byen og kommunesenteret i Ringsaker kommune i Innlandet. Brumunda ved Mjøsas østre bred kilometer nord for Hamar. Kiropraktorhuset Elverum er en tverrfaglig klinikk med kompetanse innen kiropraktikk, fysioterapi og ultralyd diagnostikk anvendt på muskler, sener, slimposer, ledd og nerver.


Klinikken ledes av kiropraktor Gro Røsok, som har over års erfaring. Idrettsmedisinsk Videreutdanning gjennom Norsk Idrettsmedisink Institutt. Bruker fysisk aktivitet som en viktig del av all rehabilitering. Hva gjør en kiropraktor ? En kiropraktor er utdannet til å diagnostisere og behandle plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktoren stiller sin diagnose på grunnlag av sykehistorie, klinisk undersøkelse og eventuelle røntgenundersøkelser.


Flere års erfaring innen skader og kort ventetid. Beste Kiropraktorer i Brumunddal , Hedmark. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere.


Novo Klinikken er en kiropraktorklinikk i hjerte av Askim sentrum. Her tilbyr vi blandt annet, kiropraktikk, trening og rehabilitering for å nevne noe. En god kiropraktor samarbeider med din fastlege og sender tilbakemeldinger (epikriser) om ditt tilfelle dersom du samtykker til dette. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. BDO Brumunddal BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge.


Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere. Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Kiropraktikk er høyt ansett i Norge og norske kiropraktorer har status som primærhelsekontakt i Norge. Velkommen til Hamar-naprapatene, din ekspert på muskel- og skjelettlidelser.


Hos oss kan du forvente trygg og profesjonell behandling utført av naprapater med høy kompetanse. Fønix har et aktivt løpemiljø, både i Brumunddal og på Hamar. Vi har tredemølletimer, utendørs intervaller og felles påmelding til løp for de som ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg