fredag 13. september 2019

Pannekaker med olje

Proteinpulver i mange utgaver. Hell i en øse pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på. Pannekaker er ikke bare pannekaker.


Pannekaker med olje

De kan varieres i det uendelige og kan gjerne lages med litt grovt mel. Blir man lei av å steke én og én i stekepannen, kan man enkelt og greit helle hele røren i langpannen og lage en ovnspannekake. Luftige polske pannekaker , stekte i olje og toppet med melis. Varm opp oljen i en stekepanne og stek pannekakene til de blir gylne i cirka tre minutter på hver side.


Her får du oppskriften på klassiske amerikanske, saftige og luftige pannekaker. Oppskriften gir små og tykke pannekaker. Tips : Forslag til annet tilbehør er sprøstekt bacon, sukker, sitron, granskuddsirup, karamellsaus, sjokoladesaus, fersk frukt, friske bær, is, krem, crème fraîche eller noe. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre. Server med noe søtt som lønnesirup eller blåbærsyltetøy, eller salt som ost og skinke.


Med oppskrift fra Smak. Pisk sammen egg, melk og olje med en stålvisp. Tilsett sukker, bakepulver og melet. Rør vaffelrøren jevn. La stå og svelle i min.


Stek gyldne vafler i vaffeljern på middels varme. Pensle jernet eventuelt med litt ekstra olje innimellom stekingen. Avkjøl vaffelplatene på rist. Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften).


Smakfult og mettende middag, som store og små setter prispå. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Finhakk alle grønnsakene og stek i en stekepanne med olje og krydder.


Se Whey-utvalget vårt her. Når grønnsakene er myke, kakker du eggene i panna og rører lett rundt til eggene setter seg. Ha ost på den ene halvdelen av hver pannekake. Topp med fyll oppå osten, og ha så litt mer ost på toppen av grønnsakene, før du bretter pannekaken sammen. Mix vannet og olje sammen i en annen olje og hell det deretter i boljen med de andre ingrediensene.


Pannekaker med olje

Rekk opp hånden alle som vil ha pannekake til middag! Ha middels varme på pannen og hell i pannekakerøren etter eget ønske av størrelse. Det er ikke nødvendig å bruke mixmaster.


Vent til overflaten begynner å få en lys brun farge og flipp pannekaken over. Veldig enkel fremgangsmåte, her er det bare å slenge alle ingrediensene sammen i en bolle og stavmikse! Når det er gjort stekes pannekakene på middels varme. Erfaringen her er at det er lurt å smøre seg med litt tålmodighet, hvis ikke så blir det svidde pannekaker som er rå inni. Nok til rundt tolv fylte pannekaker.


Pannekaker med olje

Her kommer oppskrifter på pannekaker med og uten egg, melk, laktose og gluten. Tilbehør til pannekaker kan være salt eller søtt, brunost eller iskrem. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme.


Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Skjær grønnsakene opp som til wok og fres dem raskt i olje til de er så vidt møre. Fyll hver pannekake med grønnsakblandingen og brett sammen.


Denne oppskriften gir ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg