onsdag 11. september 2019

Tverrfaglig eksamen privatist

Vi hjelper deg med å sette, og nå dine mål. Snakk med en studierådgiver gratis. Lånekassen, søknad og mer. For deg som vil litt mer.


Tverrfaglig eksamen omfatter mye mer en eksamen i et enkelt fag. Eleven må ikke opp på nytt til tverrfaglig eksamen som privatist.

Det stemmer at det ikke er mulig å ta kun tverrfaglig eksamen på et yrkesfaglig utdanningsprogram som privatist. Som privatist her skal du opp til en skriftlig eksamen i hvert av programfagene. I tillegg skal privatisten opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår.


Oversikt over hvilke fremmedspråk du kan ta som privatist. Privatistordning i yrkesfag. Se oversikt over eksamener i de ulike programfagene. Nyttig informasjon for deg som skal ta høyere utdanning. Forbedringer av karakter og nye fag hos.


Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke.

Deretter følger du anvisningene på skjermen. Eksamen varer inntil timer. Under en tverrfaglig eksamen testes du i kompetansemål fra alle programfagene innenfor programområdet.


På eksamen skal du vurderes i hvilken grad du oppnår kompetansemålene i læreplanen. Dersom du tar et yrkesfaglig Vg1som privatist , skal du dessuten ha en tverrfaglig muntlig-praktisk eksamen. I naturfag og realfag er det egne retningslinjer for eksamen.


Gyldig legitimasjon. Nødvendig utstyr hvis det er spesifisert i informasjon om eksamen. Forberedelsesdelen kan variere fra minutter på selve eksamensdagen, til timer før eksamen. SVAR: Hei, gutt 16!


Altså vil oppgaven du får på eksamen kreve at du har kunnskap fra flere fag for å. Jeg skal ta tverrfaglig eksamen i ambulansefaget nå til våren, men tar dette som privatist. Jeg lurer egentlig på hvilke caser og oppgaver dere fikk på tverrfaglig eksamen , slik at jeg ca. Synes du at dette var en vanskelig eksamen , eller er den overkommelig?


Tusen takk for all hjelp! Du må også ha faget Prosjekt til fordypning (PTF). Jeg ønsker å kom i kontakt med folk som nylig ( år max ) tatt tverrfaglig privatist eksamen innen helse.


Praktisk eksamen skal ta utgangspunkt i, eller være knyttet til en eller flere relevante arbeidsoppgaver.

Dette kan variere fra fag til fag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg