mandag 16. september 2019

Salem åpen barnehage

På torsdagene har vi varm lunsj. Lyst til å treffe andre småbarnsfamilier? Denne måneden ønsker vi at barna skal få glede seg over våre skiftende årstider. Oppmøte i barnehagen senest 10:30.


Vi starter opp mandag 6. Kort barnehage historikk av Harald Breistein 13. Barnehagen åpner 11. Du trenger ikke søke om plass eller melde deg på forhånd. Det er bare å stikke innom i åpningstiden!


Velkommen tilbake da! Vi ønsker dere en God Jul! Les mer Fordelt givertjeneste Salem Bergen etablerer ny fast giveravtale sammen med NLM. Bli med på årets menighetsweekend! Les mer Lytt til taler fra Salem Bergen hvor enn du er!


Salem Nærmiljøsenter vil rekruttere og motivere til frivillig innsats for å bygge fellesskap, skape engasjement og formidle hjelp i nærmiljøet, slik at mennesker som bor der kan få en lysere hverdag. Kjerneverdier: Trivsel, livskvalitet, muligheter, respekt og kristen nestekjærlighet. Gratis avbestilling! Pga av dårlige værutsikter for søndag, så flytter vi Salem -pikniken innendørs i år, og arrangerer SOMMERFEST innendørs etter gudstjenesten søndag 11. I en åpen barnehage kommer barna i følge med foreldre eller andre omsorgspersoner.


Fint om alle kan ta med noe til. En åpen barnehage er et gratis tilbud der barn sammen med foreldre kan møtes. Hver tirsdag og torsdag blir det lek, samtale, dans- og musikklek ledet av kulturskolens dyktige pedagoger. Her er informasjon om og oversikt over Åpne barnehager i Bergen. Men vi tar kr dagen, slik at du som foreldre får kaffe og en flott matbit gjennom dagen.


Sesams åpne barnehage har lokaler i Det Gule Huset, Wollert Konowsplass 1. De som ønsker å bruke tilbudet, benytter seg av det når de selv måtte ønske det innenfor åpningstiden. Er du hjemme med barn på dagtid? Kom til Bøler åpne barnehage som tar imot barn i førskolealder 0-år. Det som fungerer godt i én åpen barnehage trenger heller ikke å fungere i en annen. I åpen barnehage leker barn og voksne sammen og blir kjent med hverandre.


Hver mandag er det fysioterapeut tilstede kl. Se ellers kalenderen. De barnehagene som ikke står oppført i listene nedenfor har ikke egne åpne dager.


Et barnehagetilbud for barn i alderen 0-år. Hva er åpen barnehage ? Et sosialt treffsted for barn og voksne. Lek sammen med andre barn er en viktig del av å sosialiseres og lære norsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg