mandag 16. september 2019

Juleribbe 2018

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Dette er en variant av tynnribbe, men hvor ytrefileten sitter på. Du får da den tradisjonelle ribbevarianten med fettmarmorering inni, og i tillegg en del av ytrefileten som er mindre fet. Wenches saftige juleribbe med rødkål og medisterkaker.


Følg Wenche Andersens oppskrift på juleribbe og rødkål med julesmak.

Svineribbe med surkål er Norges mest vanlige julemiddag. Hellstrøms juleribbe. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med. Fremdeles holder ribben plassen som Norges julemiddag nummer 1. Begynn gjerne å steke den ca.


Den lager seg selv det meste av tiden. Du skal kontrollere prosessen og pirres av den deilige ribbeduften som fyller hjemmet.

Du bør absolutt prøve langtidssteking av juleribba. Lar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø svor. Her er oppskriften som gir deg saftig og sprø juleribbe. Husk å gni inn ribba med salt og grovkvernet pepper dagen før den skal stekes.


Oppskriften er like enkel som den er genial. Slik får du sprø svor. Se våre beste steketips for tynnribbe, midtribbe og familieribbe. Her er framgangsmåte og steketid for svineribbe. Du kan se ham i det sju timer lange TV-programmet Ribba – grad for grad.


Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest. Juleribbe er en vanlig middag på julaften i mange norske hjem. Her finner du oppskrift på tradisjonell juleribbe. Sag over beina på undersiden med en fintagget sag.


Har du sett en ny test av pinnekjøtt? Blant urøkt pinnekjøtt går en klar førsteplass til Gilde Gourmetlam Jostedalsbreen – Urøkt Pinnekjøtt. Gi det litt ekstra tid og kjærlighet og resultatet blir så uendelig mye bedre.

Det beste pinnekjøttet. Ekstremt saftig kjøtt og svor så porøs at selv de tannløse blant oss kan nyte den. Se tips for å få den beste ribba med sprø svor og hvor mye ribbe du bør beregne per person.


Se video og bilder som viser trinn for trinn. Linker til oppskrifter på tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg