fredag 6. september 2019

Gave i tre

Ved å kjøpe symbolske gaver i vår nettbutikk hjelper du mennesker ut av fattigdom. Gjennom utdanning og jobb kan samfunn bygges opp igjen. Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator! Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.

Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Velkommen til Ting av Tre. Her lages DEN PERSONLIGE GAVEN til den som har alt.


Det dreier seg om brukskunst til en meget gunstig pris selv om mange ting blir en bestillingsvare, men som leveres på kort tid. EN ansatt, derfor den lave prisen. Skal du kjøpe gave til 3-åring, og er utkikk etter gode tips og forslag?


Da har du kommet til riktig sted.

Her kan du finne flere smarte gavetips i alle prisklasser, som kan passe til både gutter og jenter. Overrask en ekte matelsker med en personlig knivblokk i tre ! Navnet hans eller et sitat du er glad i vil bli inngravert i treet. Velg gravering på høyre eller venstre side, gi oss teksten, og din personlig utformete knivblokk i tre er bestilt i løpet av et minutt.


Treprodukter har et bra utvalg av småmøbler og gaveartikler og det vil komme flere nye ting etter hvert. Jeg har et lite verksted som jeg driver på hobbybasis. Kreves litt ferdighet og tålmodighet. Trelim medfølger ikke. Her finner du en rekke tradisjonelle og noen litt mer originale forslag til dåpsgaver.


Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Disse tre brukbare tingene i Fimo-leire kan ungene. Oppskrift: Slik syr du trendy hårstrikk selv. De var svært populære på 80- og 90-tallet. Et glass med godt syltetøy er en gave som alltid vil falle i smak.


Helst bør du lage det selv. Men hvis tiden ikke strekker til, er det noen triks du kan ty til for å få det hjemmelagede preget likevel: Klipp til et firkantet stoffstykke eller filt, og knytt en sløyfe rundt, eller dekorer med bølgepapp og grov hyssing. Husk å registrere din fødselsdato og huk av for å motta nyhetsbrev.

På din fødselsdag vil du motta et nyhetsbrev med en gave fra oss. Din fødselsdag må være registrert senest dagen før din fødselsdag. Du kan hente gaven i alle våre butikker innen dager. Medlemskapet er gratis og kortløst.


Kongene i Saba og Seba skal komme med gaver. Alle konger skal kaste seg ned for ham, alle folkeslag skal tjene ham. Fra 500-tallet fikk vismennene, eller de hellige tre konger navn: Kaspar, konge av India, Melchior, konge av Persia og Balthasar, konge av Arabia eller Etiopia. Bruk den som sparebøsse eller gaveeske og la mottaker jobbe litt for innholdet.


Leveres i fin eske og måler ca 150x85x60mm. Norrøn turkopp i tre har et litt tøffere design enn mange av våre andre trekopper. Det villmarkslige preget egner seg godt til bruk i både grillhytter og lysthus. Den skiller seg også ut med et litt annerledes håndtak som er både tøft og brukervennlig.


Innsiden av koppen er overflatebehandlet og den er god å drikke av. Gaver fra næringsdrivende. Etterpå pyntet hun dem med melis og kakestrø og pakket dem pent inn i cellofan.


Er gaven et avskrivbart driftsmiddel, f. En perfekt liten gave til noen man setter ekstra pris på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg