torsdag 12. september 2019

Jesus elsker alle barna

Jesus elsker alle barna , alle barna på vår jord. Rød og gul og hvit og svart er det samme har han sagt. La alle barn i verden få det like godt som jeg. Vern alle med din sterke hånd.


Ja som alle vet elsker han alle barna. This feature is not available right now.

Please try again later. Det er mulig det er sant. Gud er så glad i meg. Teksten er skrevet av George Root, mens melodien er komponert av Herbert Woolstol.


Opphavet til den norske oversettelsen er ukjent. Jeg tenkte fordommene mot det religiøse Sørlandet var overdrevet og utdatert. Fortell historien om Jesus og Hans kjærlighet til dine barn gjennom denne fantastiske boken. Flott illustrert og enkelt fortalt, er denne boken laget for å kunne være med på reiser ?

Passer best for barn fra 1-år. Boken har også et praktisk bærehåndtak barna vil elske. På denne nettsiden tar jeg utgangspunktet i regelen som sier at år etter at komponisten er dø er musikken frigitt og kan brukes av hvem som helst uten å betale noe.


Jesus loves the little children og deretter Jesus died for all the children og til slutt Jesus rose for all the children. Han elsker alle barna - han døde for alle barna og han sto opp igjen fra de døde for alle barna. Kom, kom, kom til Frelsesarmé’n er bare en av disse. Noen måneder senere kommer noen til ham med barna sine. Apostlene prøver å jage dem vekk.


Så tar Jesus barna i armene sine og velsigner dem. Er det ikke godt å vite at Jesus er glad i små barn ? Guds rike hører barna til, tenk litt på hvor stort det er. Tenk litt på dette å send gjerne en takke bønn for at han elsker barn og voksne i alle aldre samme hvilken hudfarge samme hvordan du ser ut. Han skal ha blitt inspirert til denne sangen av Jesu ord i Markus 10: La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke! Vi ble kastet vann på og ledd av.


Jeg snudde meg til min sidedame i toget, en rutinert dame i Human-Etisk Forbund i Vest-Agder, og hvisket Er det virkelig sånn hvert år? Uskyldig, hyggelig og snill invitasjon til å bli med på vgs sitt kristne skolelag blir slått ned på fordi det er bedrevet skumle rekrutteringsmetoder, - nemlig boller! Jesus tok barna til seg, la hendene på barna , og velsignet dem.


Dette er vanskelig å forstå, men barna blir en slags forbilder her.

Button fin til utdeling i menigheten! Finnes også på nynorsk. Kontakt oss gjerne om det er andre produkter som ønskes med denne teksten.


Her er det beste innen kristen barnemusikk de siste årene som er beregnet på barn i alderen 3-år samlet! Plass til alle - Håvard Gryting og Maren Flotve Birkeland. Alle barns store samleobjekt.


I kveld med YLVIS: Sandra Lyng Haugen gir Ylvis en nesefløyte fra Brasil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg