onsdag 4. september 2019

Lunsj i varmen

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Er du lei den tørre brødskiva i lunsjboksen? Aldri meir etter dette innlegget!


Linda Marie Stuhaug 5. Oppskrifter til enhver anledning.

Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Ofte blir den redusert til ei skive i hånda, eller en yoghurt fra nærmeste kiosk. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj - og småretter til både hverdag og helg.


Noe for enhver smak. Stavanger har mye god mat å by på, både til frokost, lunsj og middag. En klassisk mat-termos som holder godt på varmen.

Termosen har en god åpning til å fylle mat i eller å servere fra, og en stor og god kopp. Termosen er litt tung, men holder godt på varmen - det er den av de små som har varmest innhold etter fem, åtte og tolv timer. Grei å skru opp og igjen kork og lokk.


Tilbudet kan variere fra lettere måltider til en større lunsjbuffet. De fleste hotellene våre serverer lunsj. Hvis du er på shoppingreise eller forretningsreise, ta en pause og stikk innom et av hotellene våre. Hold varmen , og ha det behagelig underveis!


Her får du en god oppskrift på salat med posjert egg, og den passer perfekt til lunsjen eller en lett middag. Hell kokende vann på termosen, sett på lokket og la den stå i noen minutter for å forvarme termosen. Og jo mer luft det er i retten, jo fortere kald blir den. Det lønner seg å pakke ting ganske godt inn. Mel, tørrgjær, vann, tørrurter som Oregano o. Bland sammen, la ese i min, kjevle det ut, del opp i små stykker og lag alt fra horn med ost og tomatsaus, pesto, pizzaruller osv.


Frys ned resten du ikke bruker og ta med på skolen som lunsj. Når sommeren nærmer seg, er det ingenting som føles så godt som det å flytte lunsjen ut i solskinnet. På sommerstid kan vi skilte med en stor uteservering, der du og vennene dine kan nyte Oslos beste lunsj.

Lunsjen smaker best ute i Oslo. Vi bruker de ferskeste salatene og grønnsakene, topper med deilig tilbehør og serverer sammen med en dressing som komplimenterer alt. Salatene serveres selvfølgelig med ferskt brød fra Åpent Bakeri, og er tiltenkt en fullverdig lunsj.


Skal til Kreta i høst, og lurer på hvor mye jeg skal beregne i lommepenger. Hvor mye koster en gjennomsnittelig middag eller lunsj der?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg