tirsdag 3. september 2019

Lønn butikkmedarbeider 2019

En butikkmedarbeider kan arbeide innenfor mange forskjellige bransjer, for eksempel dagligvarer, klær, sportsartikler eller kosmetikk. Som butikkmedarbeider må du ha kunnskap om produktene du skal selge for å kunne gi kundene den informasjonen og veiledningen de trenger. Hvis du er under år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn.


Denne årslønnen er snittet på tvers av alle regnskapsmedarbeidere. Lønnen for den enkelte regnskapsmedarbeider vil imidlertid avhenge av erfaring, utdanning og en rekke andre faktorer. Jeg lurer på om jeg har riktig lønn ! Jeg er år gammel, og har nå jobbet i coop prix som deltidsansatt i litt over to år. Tidligere har jeg jobbet som selger i elkjøp i fem år sammenhengende.


Jeg har fullført VGS og fullfører nå bachelorgrad nr to. Lønn : Dette er de dårligst betalte yrkene Disse yrkene gir lavest lønn. Sjekk hvor mye du får i feriepenger Feriepengene blir beregnet ut ifra hvor mye du tjente i fjor.


Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45. Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet.


Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi. Disse kommer vi tilbake til rett nedenfor. Partene enige – storstreik avverget. I en tid med stor usikkerhet ute, har det vært viktig for oss å gjøre det vi kan for å styrke konkurranseevnen til våre bedrifter her hjemme.


Annet hvert år er det såkalt hovedoppgjør, hvor man forhandler om både lønn og øvrige arbeidsvilkår, som pensjon eller reise-, kost og losjibestemmelser. De andre årene er det såkalt mellomoppgjør, hvor man kun forhandler om lønn. Ledere som ikke er omfattet av lokal lønns- og stillingsinnplassering gis et lønnstillegg på prosent fra 1. Lavere lønn blant innvandrere Publisert 16. Innvandrere hadde en månedslønn som i gjennomsnitt utgjorde prosent av lønna for ikke-innvandrere.


NHOs lønnsstatistikker er basert på datamaterialet for NHO-bedrifter innsamlet av SSB og bearbeidet i NHO. Statistikken er basert på begreper og statistiske metoder som ellers i offentlig lønnsstatistikk. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn.


Tabellen går fra lønnstrinn til 86. Lønnstabell gjeldende fra 1. Lønn og tariff Lønn og tariff Å forhandle frem bedre lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene er det aller viktigste YS jobber med. Hvorfor er det så viktig å ha en tariffavtale og hvilke rettigheter gir dette deg ? Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).


Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn , i følge denne modellen: Halvår = 8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg