onsdag 18. september 2019

Søsterur

Søsterur

Massevis Av Fargekombinasjoner. Rask Frakt - Bestil Online I Dag! Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trygt og sikkert hos Urverket.


Søsterur

Moderne søsterur med silikon lenke. En av markedets rimeligste! Robust klokke for han og henne med mulighet for gravering. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden.


Selve klokken er et Quarts ur. Denne typen søsterur er mye brukt blandt helsepersonell hvor det er et behov for raskt å kikke på klokken, eller ta tiden, uten å måtte ta på selve klokken med skitne hender. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Søsterur

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Vårt populære søsterur fester du på arbeidsfrakken. Urskiven er vendt opp ned slik at brukeren enkelt skal kunne se tiden.


Med over års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Søsterur i silikon. Sender over hele landet! Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Stilig og fint søsterur med silikonskall som gjør den svært enkelt å holde ren.


Det er lett å dele klokken og skallet for rengjøring - og like lett er det å endre fargen på skallet! En sykepleierklokke festes i arbeidsuniformen med en sikkerhetsnål på baksiden. Benytt anledningen til å kjøpe ekstra skall til ditt søsterur ! Vi ønsker å tilby en sikker og trygg netthandel med korte leveringstider. Vi har derfor et fokus på sikre betalingsløsninger, for at kundene våre skal føle trygghet.


Vi har varelager i Norge og har derfor svært korte leveringtider. Kjøp på nett, bytt i butikk. Bjørklund smykke- og klokkekjede. Du har anledningen - vi har gaven! Stort utvalg til gode priser!


Fri frakt ved hent i butikk! Vi leverer innen - virkedager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg