torsdag 5. september 2019

Oppskrift herregenser raglan

PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull, mykt og behagelig. Spesielt velegnet til å strikke kofter og store herreplagg da fasongen vil holde bra. Neste omgang som er uten felling strikkes den løse masken med tråden liggende over så den blir som en ekstra stor maske til dekor mellom fellingsmaskene. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Nordsjø herregenser med raglan.

Andre oppskrifter i dette heftet. Krystall damekofte. Har dere noen tips for å finne en god oppskrift ? Klassikere, historier og nye oppskrifter Lusa – den ene hvite masken som repeteres med faste mellomrom mot svarte bunn – ble tatt inn i herrekofta i Setesdalen for litt over 1år siden. Ta det totale maske-antallet og del på to, sett en merke-tråd i begge sider og strikk en omgang hvor du feller maske-antallet som du skal felle til hver arm, Dvs halvparten av maskene som skal felles før merke-tråden og den andre halvparten etter merke-tråden. Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling!


Ved å strikke på pinne lager du et plagg på null komma niks! Flott genser i deilig mykt garn, tror jeg har strikka votter i akkurat disse fargene? Raglan er genialt, lite montering og flott passform.

Gøy å se din første genser også! Min første var en barnegenser, i likhet med deg på 80-tallet, med mange farger, blomster og border. Den finnes nok ikke lenger.


Våre gensere er laget av kvalitetsstoff og leveres raskt. Besøk vår nettbutikk i dag. Du finner et stort utvalg på matchfashion. Velkommen til en hyggelig handleopplevelse! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Gratis oppskrifter til garnet Raggi,. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Strikkeglede til folket!


Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Oppskrifter inkludert i dette heftet. Vi legger vår stolthet i at våre oppskrifter skal være feilfrie og enkle å forstå. Dersom vi får beskjed om at det kan være en feil i en oppskrift , vil vi gå igjennom oppskriften på nytt og rette eventuelle feil.


Dette vil normalt ta 7-dager.

Dersom det ikke blir gjort rettelser på oppskriften , betyr det at vi ikke kan finne noen feil. Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn.


Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg