onsdag 18. september 2019

Handle å få faktura med i pakken

Jeg tenkte å begynne med julegavehandling nå, og er avhengig av å få gjort dette over nettet. Liker å ha papirfaktura liggende i permen hjemme, er så mye lettere å holde oversikt enn å betale med kort. Du får dager på deg til å betale fakturaen. Ved uteblitt betaling sender vi purring med et ekstra gebyr på kr 50. Kredittgrensen varierer avhengig av tidligere kjøp og kjøpesum.


Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.


Betaling gjøres med faktura. Du kan unngå sending i oppkrav ved å betale med kort. Faktura legges inni pakken. Leveringstid er normalt 5-dager.


Andre pakker sendes til ditt lokale postkontor, som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Mangler: klær Handle på nett. Retur av deler av ordren eller bytte: faktura oppdateres til riktig beløp eller klarna tar kontakt for tilbakebetaling. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen(e) slettes fra fakturaen og du vil få beskjed om oppdatert faktura.


Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger. Hos oss er det 1 tryggt å handle.


Handle å få faktura med i pakken

Du kan også benytte deg av muligheten å betale med DIBS Easy. Det vil da følge med en faktura i pakken eller den blir sendt til deg per e-post samtidig som din bestilling blir sendt fra oss. Du kan velge å få den som e- faktura eller brev.


Les mer om hvordan du gjør ditt valg her. Ved å velge betalingsmåten Konto kan du dele opp betalingen i opptil måneder. Effektiv årsrente er p. I forbindelse med ditt første kontokjøp sender vi deg de fullstendige avtalevilkårene, som du må signere og returnere til oss. Dersom du søker om å handle på kreditt, blir ditt personnummer benyttet for kredittsjekk. Jeg har såvidt begynt å handle julegaver, men er ganske så blakk frem til lønningen nå.


Handle å få faktura med i pakken

Posten Klimanøytral Servicepakke koster kr. Med dette valget er pakken din forsikret og får et unikt sporingsnummer. Du henter pakken på postkontoret ditt og kan også velge å betale når du henter pakken (gjøres i trinn 3).


Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv. Når pakken er sendt fra lageret vil du få en kvittering med sporingsinformasjon. Hvis du har valgt å betale med faktura vil du få fakturaen på e-post.


Vi håper du blir fornøyd med din bestilling! Ordren leveres med faktura , men større ordre sendes som oppkrav. Med Klarna-konto samles alle kjøpene på et sted og du har kun én faktura å måtte forholde deg til hver måned. Hvis du egentlig bestilte med faktura , men vil gjøre om til delbetaling med Klarna-konto så betaler du bare inn et lavere beløp når du betaler fakturaen.


Husk å ta med din faktura. Hvis du returnerer til nettbutikken, har vi ikke mulighet for å bytte din vare til en annen størrelse – heller ikke innen kampanjeperioden. Hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse eller modell, skal du returnere den uønskede varen og opprette en ny ordre på varen i den ønskede størrelsen eller modellen. Shopping4net bruker cookies for å gjøre det enklere for deg når du besøker hjemmesiden. Vi bruker aldri cookies for å lagre personlig informasjon om deg.


Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Klarna Delbetaling eller konto, dette ligger som et eget valg i kassen. Ved at våre kunder velger å overvåke produktene vet vi hva våre kunder vil ha og kan deretter forsøke å kjøpe inn igjen produktene i følge kundenes ønskemål. Handle trygt med rett til å endre din bestilling.


Hvis du ombestemmer deg, har du muligheten til å endre bestillingen. Endring på bestillingen må varsles før ordren har status som pakkes. Vi har mange ulike betalingsmetoder hos oss, slik at vi har noe som passer for alle. Som privatkunde kan du velge mellom faktura , postoppkrav eller kortbetaling.


Det er også mulig å handle som bedrift og få faktura tilsendt, men da må du kontakte kundeservice som ordner dette for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg