tirsdag 24. september 2019

Mam flaske 260ml

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Kjøp MAM på nett og få det levert på døren.

Fri frakt på kjøp over 4kr. Mam Easy Start Anti-Colic er den ideelle flasken til nyfødte. Barnet kan drikke i sitt eget tempo, helt avslappet.


Mam flaskesmokk med SkinSoft-overflate i silikon gir en kjent følelse som gjør det lett for spedbarn å akseptere den. Flasken kommer med unik ventilert bunn som sikrer en jevn strøm av melk og gjør at babyen ikke svelger luft. Forenkler overgangen fra amming til flaske , og perfekt når du vil veksle mellom amming og flaske.


Bunnventil sørger for jevn drikkeflyt og reduserer kolikk med.

MAM Easy Start Anti-Colic er den ideelle flasken til nyfødte. Det innovative merket MAM har designet Hvit Tåteflaske Anti-Kolikk 2ml for å gi alle foreldre en smart valgmulighet for å mate sin baby. Den ventilerende bunnen motvirker at barnet suger i seg luft, og med det motvirker flasken kolikk hos babyen. MAM Anti-Colic Premium tåteflaske gjør det lettere for babyen å drikke. Ventilert bunn sikrer en jevnt strøm av melk og gjør at babyen ikke svelger luft (minsker kolikk hos av babyene som bruker den).


Perfekt å introdusere ved barnets første levemåneder til erstatning og morsmelk. Silkemyk sugedel i silikon. Passer til MAMs brystpumpe. MAM Anti Colic er en perfekt flaske for å lette overgangen fra pupp til flaske.


Jeg kan kun anbefale dem. Baby får MAM flaske i løbet af dagen og dier hos mig gang om dagen uden problemer. MAM har tåteflasker i forskjellige størrelser til barn i alle aldre – fra den første lille tåteflasken til vann og morsmelk eller morsmelkerstatning til større modeller som passer til velling og andre drikker. Vi har til og med en glassflaske i to forskjellige størrelser. Gratis frakt fra 6kr.


Våre ekte mamma anmeldelser av MAM UK Easy Start 260ml flaske.

Ikke bare er den funksjonell og praktisk, men den er også ekstremt lekker. Dette er en rustfri stålflaske som er vakumisolert med dobbel vegg og smal munnåpning. Se beste pris på Philips Avent 2-Pack Natural Flaske 260ml. Efter uger med intensiv amning og en baby der til sidst var så hysterisk efter ma måtte vi ty til flasken og MAM flasken blev gjort klar, hurtigt og nemt med en sulten baby uden tålmodighed.


Les tester og omtaler før du kjøper. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Her i vårt store utvalg med tåteflasker i alle mulige størrelser og former er vi sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres baby. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Det finnes en rekke forskjellige tåteflasker på markedet i dag. De fleste har en anti-kolikk-funksjon i form av dyser, ventiler eller lignende. Dette for at det ikke skal bli vakuum inne i flasken når barnet suger.


Ved vakuum blir smokken flat og barnet må åpne munnen og slippe taket slik at luft kommer inn i flasken igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg