fredag 27. september 2019

Kaptein sabeltanns skattekiste cd

Sjekk oss ut i dag! En av Norges største CD -samlinger på nett. Opptil på all CD og musikk! Med denne flotte skattekisten kan du oppbevare alle skattene dine.


Og er du redd for at noen skal finne skattekista di, kan du legge alt av gull og diamanter i det hemmelige rommet, så alle tror det bare er ei tom kiste.

I kista følger det med et lite skattekart. Terje Formoe) Vi seilte fra Karibien. Kaptein Sabeltanns Skattekiste , med skattekart og hemmelig rom til dine mest. Nå kan jeg lukte gull, derfor ror vi inn mot land!


Vi har hørt et gammelt rykte. Refreng: Hiv o’ hoi! Dette nye albumet inneholder alle sangene fra årets oppsetning i Dyreparken.


Denne påkostede innspillingen inneholder også en siders booklet med tekster og bilder.

Den aller beste sjørøvermusikken! Mange kjenner vi godt, noen har ikke vært utgitt før (men har vært med i forestillingene). Mange av de gamle sangene er dessuten remastret - det vil si at lyden er pusset opp, slik at de høres enda bedre ut.


Kjøp den på Platekompaniet. Dersom du ikke har anledning til å levere selv, kan du sende smokkene i posten. Nå venter Kapteinen på din smokk, tutt eller sutt! Det er siden blitt utgitt en rekke CD-er med fortellinger og musikk fra forestillingene.


Søk etter kaptein sabeltann cd på Kelkoo. Sammenlign tilbud på kaptein sabeltann cd fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Har du en gammel CD eller kassett liggende? Jeg leter spesielt etter følgende titler: Oppdatering: Er også interessert i alle Sabeltann singler!


Best priser på barneplater på QXL. KAPTEIN SABELTANN, SJØRØVERSANG. Kyrre Haugen Sydness. Han beordrer Pelle og Pysa til å grave.


Alt du trenger til barnebursdag, sengetøy, wallstickers og mye mer!

Populære tema som Minecraft, Ninjago, My Little Pony og Vaiana. Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 6. En flott tellebok der barna lærer å telle til 10. Forestillinger Pinkys sang har vært med i: Edit.


Her gis familiene mulighet til å bo i husene til de kjente sjørøverne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg