fredag 13. september 2019

Hårmote menn 2018

La deg inspirere av blant andre Negris LeBrum og Ulla Johnson og lek deg med ulike teknikker! Mer skjønnhet fra ELLE. Slik får du perfekt hud! Den store foundation-guiden. Flett håret: de fineste flettene!


Bob frisyre: se de fineste frisyrene 6. Finn frisyren som kler din ansiktsform 7. De beste frisørsalongene i Oslo 8. Hårfrisyrer: De fineste frisyrene for menn nå 10. Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Retinol - mirakelkremen som gir rynkefri hud 5. Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet.


Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon. Krøller eller glatt hår, rødt hår eller blondt hår? Dette var jo IKKE kult før, men det er jo mange stiler som har kommet tilbake som kanskje ikke har vært sett på som så in tidligere.


Vi kan jo for eksempel nevne Birkenstock-sandalene som bare sykepleiere gikk med før, som plutselig ble skikkelig trendy. Moteukene i Skandinavia er forbi og det er ingen tvil om hvilken trend designerne mener kommer til å bli høstens største. I dette tilfellet er hår midtskill stablet i siden eller i midten, også, med sitt bøyd innover. Eldre kvinner med god sans for stil vil sette pris på fordelene og appell av en kort scene. Hårtrendene endrer seg stadig, også for menn.


I guiden under forteller ekspertene om hvilke herrefrisyrer som er i vinden nå om dagen. Selv om dette selvfølgelig er hovedformålet, kan den fungere til så mangt. Alle gutter kan bruke tørrsjampo, spesielt tørrsjampo med hold i som tilfører håret tekstur.


Den er skarp i starten men blir fort rund og varer lenge. Duftsammensetningen viser tydelig at dette er en parfyme som er unik og spennende. Og dette gjelder jo særlig i Vesten.


Så kanskje vi menn bør bare kaste oss i det - og begynne med kjoler og skjørt - så blir kanskje sædkvaliteten bedre? Hadde sikkert blitt mer behagelig uten svett pung. Kåringen av Vi Menn -piken er den siste uavhengige modellkåringen igjen i. Men sommerstid - why not?


Hvilken uke er det? Hvert år kommer det nye trender og stiler, og det er nesten umulig å henge med på alt. Nytt år behøver nødvendigvis ikke bety helt ny garderobe dersom man har en del klassiske plaggene på plass. Ved å inkludere e-postadressen din godtar du å motta personlig personlig kommunikasjon tilpasset profilen din som kunde.


I tillegg vil vi behandle opplysningene dine som vi har samlet gjennom navigasjonen din på nettstedet for å tilby deg innhold som er relatert til din smak, basert på forholdet ditt til merkevaren. Leter du etter de mest populære parfymene akkurat nå? Sjekk ut vår toppliste med våre bestselgende parfymer for menn og kvinner akkurat nå. Kanskje får du inspirasjon til å finne en ny favoritt eller overraske noen med en fin gave?


Hei, kjære VG-leser! Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Noe du ikke finner eller trenger bistand til? Send oss en melding så skal vi prøve å hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg