tirsdag 17. september 2019

Solkrem test 2019 forbrukerrådet

Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg.


Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt på nettet.


Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Test av solkrem Slakter solkrem fra luksusmerke UNNGÅ: Denne solkremen fra Clinique ber det danske forbrukerrådet deg om å unngå, men den er ikke eneste verstingen i solkremtesten.


Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse.


Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Beskytter deg i timer med kun en påføring, den er også vannfast. Passer godt til deg selv og de voksene i familien. Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Hun sier videre at folk med sensitiv hud bør være skeptiske når de velger solkrem.


Noen produkter er merket med at de passer for sensitiv hud. Kun åtte av ble klarert i årets test. I dagens samfunn er det høy bevissthet om viktigheten av å beskytte seg mot solstråling.


Solkrem er nødvendig,. Det mest effektive ville naturligvis vært bare å oppholde seg i skyggen og å beskytte seg med klær og hatter, men hvis man ønsker å kose seg i solen, er solkrem et must. Dette er Korres Sunscreen, Boots Soltan og BIOselect. Les testresultatene her.


Disse solkremene er enten allergifremkallende, miljøbelastende, hormonforstyrrende, eller en kombinasjon. XXL, G-Sport og Obs topper vår kåring, etterfulgt av Anton Sport, Intersport og Sport 1. Tre kjeder ender opp med poeng. Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer.


Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Amazon Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil. Influenster Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire. Til kropp: SolRX Sun Screen skal være en parfymefri solkrem uten parabener, samt vann- og svetteresistent i opptil timer. Hvilken solkrem er best i test ? Sjansen for at du kjøper en solkrem med hormonforstyrrende eller.


Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler. Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at kroppen skal produsere det viktige vitamin D. Men for mye sol kan føre til solbrenthet, og hvis man brenner seg som barn, øker risikoen for å utvikle hudkreft i voksen alder. En god solkrem skal virke beskyttende mot både UVA- og UVB-stråling.


Forbrukerrådets test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg