mandag 30. september 2019

Møllers tran gravid

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Markedets beste Omega 3. Finn laveste nettpris her.

Men om du synes det er vanskelig å få i seg nok fisk med alle advarslene, er det spesielt lurt å ta Tran slik at du får i deg de sunne omega 3-fettsyrene. Gravide skal ikke spise sushi – FEIL! Takket være sine positive helseeffekter anbefaler norske helsemyndigheter daglig inntak av tran til alle fra ukers alder og livet ut. Prøver du å bli gravid , og lurer på om noe er på gang?


Helsekort for gravide er et journaldokument for å sikre forsvarlig behandling, og understøttes av Nasjonal faglig retningslinje for svangerskapsomsorgen. Tvil om tran og fet fisk I over år har legene bedt oss om å spise mer fisk og ta tran for hjertets skyld. De kan ha tatt feil.


Omega-har ingen klar effekt mot hjerte- og karsykdommer, konkluderer britiske forskere.

Dersom man spiser lite fet fisk kan man dekke behovet for omega-3-fettsyrer ved å drikke tran. Den offisielle anbefalingen fra norske myndigheter er at man bør ta tran daglig fra ukers alder. Anbefalt mengde til spedbarn på uker er ml, etter det økes mengden gradvis og fra måneder anbefales det at man tar ml daglig. Et lite barn skal vokse og utvikle seg, ene og alene ved hjelp av de næringsstoffene moren tilfører fra sine egne kroppslagre eller får i seg gjennom kosten.


Da blir det ekstra viktig at hun spiser mat som er sunn og næringsrik, og i tillegg tar tilskudd av enkelte næringsstoffer. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg nevne tran i DETTE innlegget om kosttilskudd for gravide , men det fortjener et eget innlegg. Tran inneholder både A- og D-vitamin, i tillegg til den viktige omega-fettsyren DHA som er nødvendig for utvikling av hjernen til babyen.


Sundhedsmyndighederne anbefaler tran til gravide for at sikre tilstrækkelig tilførsel af D-vitamin og Omega-3. D-vitamin er nødvendig for optagelsen af calcium, som sørger for optimal udvikling af fosterets skelet. Møller’s Tran er også rig på omega-3-fedtsyren DHA, som er vigtig for udvikling af hjerne- og synsfunktionen.


Fra måneders alder anbefales ml tran per dag. Barn som ikke får tran , bør gis vitamin D-dråper. Tran , eventuelt vitamin D-dråper, bør gis også etter års alder. Klassiker til topps.


Det betyr at det er Möllers tran som gir klart mest Omega-for pengene.

Når det gjelder pris og mengde Omega-per porsjon, er denne i en egen klasse. Noen typer melk og margarin er også beriket med D-vitamin. Ta tran eller annet tilskudd med vitamin D. Jernbehovet ditt øker når du er gravid som følge av fosterets og morkakens behov og fordi du får en økt blodmengde i kroppen.


Jern er nødvendig for tilførsel av oksygen til cellene i kroppen. Möller’s Pharma er en serie med høykvalitets omega-for hele familien. Nyhet i serien er Möllers' første tran som er tilpasset de aller minste og leveres med praktisk doseringssprøyte for å unngå søl.


Se også kapslene som ikke gir noen ettersmak. Møller's Tran er en naturlig del af en sund kost med en unik kombination af omega fra fisk og A-, D- og E-vitamin. Møllers Tran Omega med sitronsmak Best i test.


Læs mere om vores varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg