fredag 20. september 2019

Koldtbord nyttårsaften

For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. En venninne skal ha middag på nyttårsaften , og alle skal ta med noe til koldtbordet.


Jeg har ikke fått snakket med noen andre angående hva de skal ta med ennå. Har dere forslag til et par typiske, gode ting som kan være greie å ta med seg til nyttårsmiddag?

Jeg er ingen kløpper på kjøkkenet, men. Menyen på nyttårsaften har alltid vært spennende og opp gjennom årene har vi prøvd forskjellige retter og variasjoner. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter og det fantastiske med å servere denne type mat, er at det kun er fantasien og kapasiteten som setter grenser.


Her er det fritt fram for å dandere på fat og i skåler. Og nå som mai står foran oss er det flere anledninger til dette. Så vidt jeg vet ble det servert koldtbord i dåpen min.


Hun mener hemmeligheten bak et vellykket koldtbord ligger i planleggingen.

Har du planlagt menyen til nyttårsaften ennå? Går du for tradisjonell kalkun eller har du andre planer? Vi skal feire kvelden med venner, og jeg har ansvaret for forretten. Vårt koldtbord -tapasbord er for eksempel et veldig populært alternativ. Hvis du heller vil komponere ditt eget koldtbord , kan du velge retter fra vår innbydende og store selvplukkmeny.


Der vil du finne noe for enhver smak! Vi anbefaler at man velger til retter på ett koldtbord og at man bestiller til samtlige gjester. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord.


Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Koldtbord med respekt for seg selv. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken.


Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord.

Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. Ett enkelt koldtbord trenger ikke ha noen varme retter, men det smaker jo godt med feks varm kylling, karbonader osv. Ett mer avansert koldtbord har flere varme retter som middagsretter osv. Da hører det og med en del desserter som passer til middagsrettene, som karamellpudding, riskrem, sjokoladepudding.


De beste oppskriftene finner du her. Ta kontakt med oss i cateringhuset, så ordner vi det. Nyttårsaften Catering – Ikke noe er bedre ennå å ønske det nye året velkommen sammen med slekt og venner. Mange tenker at feiringen skal bestå av gode bobler i glasset, men vi mener med god selskap og god drikke bør det også følge god servering!


Bestill catering til Nyttårsaften nå ! Moss Catering tilbyr en flott koldtbord -buffét. Trenger du mat til nyttårsaften ? Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg