torsdag 26. september 2019

Spa hotell norge

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Vi er Norges største spåsenter og har stort utvalg av dyktige klarsynte.

Ring en Klarsynt nå! Under en time fra Oslo finner du det som var det aller første spa -og livsstilshotellet i Oslo. Her kan du i tillegg til å skjemme deg bort på hotellet med mat og spa , ta turer i idylliske skjærgårdomgivelser, nyte en latte på en hyggelig kafe i Holmbu og besøke Holmsbu billedgalleri minutter unna hotellet. Spa hotell i Norge : av landets beste som du burde oppleve.


Du trenger ikke dra til Øst-Europa for å finne fantastiske spa -opplevelser. Spahotell i Norge : Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Norge , Europa på Tripadvisor. Son Spa er et flott spa hotell i nærheten av Oslo.

Vi kan tilby et behagelig opphol enten du er her alene, med kjæresten, venner eller kollegaer. Unn deg og noen du er glad i en avslappende og revitaliserende helg på spa. Her finner du en oversikt over hoteller i Norge som tilbyr Spabehandling og fasiliteter. Spahoteller i Østlandet: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Østlandet, Norge på Tripadvisor. Sjekk inn på ett av våre spa hotell i Norge og få ny energi med et hotellopphold som setter fokus på velvære.


Vår prisvinnende frokost er alltid inkludert. Her ser du alle hotell som har spa og behandlinger. Flere av hotellene er rene spahotell som har store spaavdelinger med en rekke basseng, badstuer og relaxområder, perfekt for en avkoblende atmosfære under hotelloppholdet. Andre hotell ligger sentralt til, har mindre spaavdelinger, byr på mye mer i tillegg til spa. Tingen med Frankfurt er at det er en flyplass hvor mange reiser videre fra, men byen er undervurdert.


Det betyr også at du kan finne billige reiser til Frankfurt fra omtrent hele Norge. Dette hotellet er vel egentlig en ombygd villa med det ypperste av luksus og et herlig spa. Hotell i nærheten av Oslo som ligger like ved stranden i Larvik.


Farris Bad er det største, vakreste og mest innholdsrike spahotellet i Norden. Super pris, det finnes ikke bedre! Beliggende i flotte rolige omgivelser.

God atmosfære i restaurant og veldig god mat. Hyggelig personale og flotte rom. Bra spa anlegg og fikk svært god behandling. Absolutt et sted å anbefale og ønsker selv å reise tilbake ved en annen anledning.


Det er spa rett ved sjøen, midt i landet med nydelig skog rundt og spa i nærheten av byen. Er du ute etter et spa hotell som har bobleba badstue og massasje? Vi tilbyr flere spa pakker og spa weekends for avslapning i Et spahotel er et hotel hvor det er en privat spa , dvs. Spa -fasilitetene omfatter treningsrom, innendørs- og utendørsbasseng samt badstuer. Du kan bestille massasje og andre behandlinger før ankomst.


Hotellet tilbyr også peisestue og gratis utlån av robåt. I nærområdet kan du dra på fottur og prøve fiskelykken. Bergen sentrum ligger en 30-minutters kjøretur unna.


Spa har siden sin opprinnelse, vært til for å helbrede og forebygge ubalanse i menneskets fysiske og mentale helse. Dette mener vi er selve grunnlaget når vi tar i mot deg som gjest. Vi inviterer deg inn i en verden der hverdagen blir glemt, du finner din indre ro og balansen i livet kommer tilbake.


Noen forbinder velvære med trening, utendørsaktiviteter og frisk luft, andre med SPA -behandlinger, massasje og bassenggymnastikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg