torsdag 19. september 2019

Selskapslokaler sola

Finn de billigste billettene Til Sola her. Bestill din reise hos momondo! Solastranden Gård Et gårdstun i frisk sjøluft med lune og trivelige lokaler. En møteplass du ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen.


Vi tilbyr flere unike selskapslokaler som skaper en helt spesiell ramme rundt markeringer av livets merkedager.

Søkbar oversikt over selskapslokaler i Sola av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Oversikt over selskapslokaler i Sola av alle typer og prisklasser.


Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Selskapslokaler i Sola unike treff Ølberg Strandhager Felleshus AS. Sola kulturhus tilbyr utleie av lokaler til både møter, konferanser og private arrangementer for opptil 4personer, med mulighet for catering.


Kulturhuset har lang erfaring med gjennomføring av ulike typer arrangementer som blant annet konferanser, dåp, julebord og bryllup.

God hjemmelaget mat til alle anledninger. Bedriften har eksistert i år og leverer til store og små arrangementer i hele distriktet. Arkeologisk museum i Stavanger – med rom for framtiden. Sola Ferdigmat kan skreddersy ditt arrange.


Arrangement i flotte lokaler sentralt i Stavanger. Takk for din hendvendelse! Vi kommer tilbake til deg så fort vi kan. Om det haster kan du ta kontakt på tlf, hverdager mellom 9. Velkommen til Sola kulturhus som ligger et steinkast fra Stavanger lufthavn og et mangfoldig næringsliv. Vi tilbyr utleie av lokaler til både konferanser og private arrangementer for opptil 4gjester, med mulighet for catering.


Sola Helsefarm Klinikk er en fremtidsrettet helseklinikk med fokus på forebyggende helse. Vi bruker avansert teknologi til å gjennomføre undersøkelser hvor vi kartlegger prosessene i hele kroppen. Dette gjøres for at vi skal identifisere og behandle den underliggende årsaken til dine ubalanser, framfor symptomet.


Trenger du en oversikt over selskapslokaler Oslo? Her finner du det perfekte lokale til din fest!

Finn selskapslokaler i Oslo som passer ditt budsjett ‏Ønsker du en storslagen fest på en herregår eller kanskje du ønsker å gjøre noe originalt og arrangere festen på et cruise? Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Den Glade Laks Sola Strand Hotel. SELSKAPSLOKALER i SOLA har aldri vært enklere! Bryllup ved havet er for mange brudepar en romantisk drøm.


På Sola Strand Hotel går drømmer i oppfyllelse. Hotellet har over hundre års erfaring med å planlegge bryllup, og vet hvor viktig det er at alt stemmer på den store dagen. Mitt Selskap er Bergens største selskapsportal, og den mest komplette oversikten over selskapslokaler og catering i Bergen. Skal du feire bryllup i Fana, eller kanskje årsdag i Åsane, dåp på Askøy, eller konfirmasjon i sentrum? Felleshuset til Ølberg Strandhager har moderne lokaler til leie med plass til inntil personer.


Stedet ligger i kort avstand fra Stavanger Lufthavn, Sola. Sola Strand Hotel er en ideell lokasjon for kurs- og konferanser, men blir også flittig benyttet av individuelle reisende og grupper fra inn- og utland. Stavanger og Sandnes ligger kun minutter unna, og Jæren byr på et vell av nydelig landskap og spennende opplevelser. En dagstur til Preikestolen anbefales på det varmeste! Vi leverer catering for alle typer arrangementer som blant annet firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber og foreninger.


Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier. Hva har du lyst på i dag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg