torsdag 12. september 2019

Hva betyr navnet ella

Ella og Ell var vanlige kvinnenavn i Tyskland i senmiddelalderen. Ella kommer av en kjæleform for mange navn , blant andre Ellen, Helene, Eleonora og Elisabeth. Helene er gresk og betyr skinnende og Elisabeth er et hebraisk navn som betyr Gud er fullkommen. TrillemorForumet er livet. HVA BETYR NAVNET DITT?


Samiske navn – Stor alfabetisk oversikt over samiske guttenavn.

Leter du etter samiske guttenavn? Da har du kommet til riktig sted! Shelma betyr vakker utsikt på keltisk. Salma som er avledet fra det arabiske ordet salima, trygg.


Finn ut hva ditt navn betyr her. Mitt navn betyr liten, ydmyk. Kommer fra det norrøne navnet Páll, en form av Paulus. Pål i Norge, og de fleste er omtrent like gamle.

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Denne siden illustrerer hvordan ELIAS brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat. For jentenavn, er det bare Olivia som er kommet inn blant de mest brukte, fra en 24. Ella er ny på topp ti-listen, men har vært mye brukt også de siste årene, da navnet har ligget på 12.


Thea og Ida ligger fortsatt høyt, med 12. Som foreksempel betyr Linda vakker, og David betyr å være elsket. Du vet kanskje hva ditt eget navn betyr , men det kan være artig å kikke i navnelister for å se etter venner eller familiemedlemmers navn. Sjekk hva navnet ditt betyr Nå får du enda bedre inspirasjon til å velge riktig navn til barnet ditt. Se om navnet du søger er på vores site.


Fellesforum Anonymforum - Skravle. Vet du hva navnet ditt betyr , og hvor det kommer fra? Og passer det til din personlighet? Navnet mitt har to opprinnelser, og betyr to ting.


Det ene er gælisk og betyr Irlan og den andre opprinnelsen er gresk, og betyr fred. Tenker litt at fred er et ord som passer godt for meg, da jeg er den m. Når det er sagt, er det mange som nok ikke en gang vet navnet på landet deres betyr. Med mindre du er fra USA, har de fleste land navn som er ganske rare, noe som får oss til å gå tilbake gjennom historien for å finne den sanne oversettelsen.

Fornavn,guttenavn, jentenavn, hva betyr navnene ? Finne betydningen av så godt som alle navn - Finne ut hvor navnet kommer fra - Finne. Navnet benyttes også på bydel i Oslo og i Aurskog Høland. Bjertnes Bjertnes ( betyr Bjørneneset) Nitelva Nitelva fikk opprinnelig navnet Nitja og den kom fra Nitjusjor (også kalt Nittesjøen, nå Harestuvannet).


Det er litt usikkert hva dette navnet betyr , men det kan ha sammenheng med det gamle ordet net, i betydningen fiskegarn. Og valgte du navn til barnet ut fra betydningen? Hva betyr navnet ditt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg