torsdag 26. september 2019

Vektklubb app

Appen finnes både til IOS og android enheter. Du kan laste ned appen via Play store her. Vi gir deg et menyforslag du kan følge og tusenvis av kaloriberegnede oppskrifter som kan brukes som inspirasjon i hverdagen.


Vår tjeneste baserer seg på Helsedirektoratets kostholdsråd og er utviklet i. Last ned vår nye og forbedrede app med samme navn. Nå idealvekten med personlig dagbok, sunne oppskrifter og et eget vektprogram.

Vårt opplegg baserer seg på Helsedirektoratets kostholdsrå og handler kort fortalt om å spise sunn mat og mosjonere, kombinert med dataverktøy der du kan registrere hva du spiser og hvor mye du beveger deg. Spis alt, men ikke alltid. Flere tusen slankende matoppskrifter og skreddersydde ukesmenyer. Sunn og naturlig slanking.


Hun tror en slik slanke- app for barn og unge ville gjort mer skade enn nytte. Jeg lurer på hvor forstyrret jeg hadde blitt dersom jeg i en alder av år hadde fått beskjed fra en app om at jeg burde tenke meg om etter å ha spist lørdagsgodtet mitt. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Denne appen virker ikke lenger. Hold deg oppdatert med VG-appen!

Vektklubb -appen har eksistert lenge på Android-plattformen. Med VG-appen får du mobiltilpassede forside og artikler. Og du kan være blant de første til å få med deg siste nytt ved å abonnere på nyhetsvarsler.


VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hvis du ikke har allerede gjort det så kan du laste ned den nye appen allerede nå her (link). Hvorfor er ikke appen synkronisert med det jeg registrerer via nettet?


Utrolig irriterende. Jeg har prøvd å synkronisere det vis innstillinger i appen. Jeg trykker på der det står begynn. Roede-klubben med personlig nettside der du registrerer mat, trening og vekt. Diskusjonsforum og nyhetsbrev.


Gratis eller betalversjon. På siden som vises, blar du til du ser Abonnementer, og deretter klikker du på Administrer. Klikk på Vis informasjon øverst i vinduet.


En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til.

Velg mellom kurs i gruppe, en-til-en, nettkurs eller last ned appen vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg