mandag 9. september 2019

Mexicansk nachos

Raskt, enkelt og digg! Få oppskrift på nachos , guacamole og salsa fresca lenger ned i saken! Gratinerte nachos er et glimrende alternativ den klassiske, norske tacoen. Lager du den i langpanne har du raskt en lettvint middag du kan servere til mange.


Meksikansk taco er noe ganske annerledes enn den tacoen man får kjøpt ferdigpakket på butikken.

Med litt ekstra innsats kan du lage autentisk meksikansk taco helt fra bunn av. Resultatet av å lage alt selv blir mer enn dobbelt så godt som ferdigtaco! Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Med rødkål, pico de gallo, salat, salsa og guacamole. Beste meksikanske restauranter i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. HJEMMELAGET NACHOS MED 7-LAGSDIPP.


SMART: Tortilla-restene er perfekte å bruke til å lage hjemmelaget nachos. Bare pensle dem med olje, klipp opp i mindre biter og stek i ovnen til de er sprø.

Det eneste du må passe på når du lager nachos av tortillas, er at ovnen ikke er for varm, ellers brenner tortillaene seg. Mellom grønnsaksforhandlere, asiatiske restauranter og kebabsjapper, har Torggata i Oslo endelig fått et etterlengtet skikkelig tacosted. Henrik Henriksen, Niklas Granlund og Magnus Castracane bak den nyåpnede restauranten har bokstaveligtalt hentet en liten bit av Mexico til Norge. Det er kraften fra kjøttet som er karakteristisk for denne type taco. Kjøttet er langstekt slik man også gjør med barbacoa tacos.


Taquero er en stolt yrkestittel i Mexico. Det finnes flere hundre sorter chili, de vanligste er serrano, jalapeño og habanero. Hvis du marinerer en chili i limesaft, blir den mindre sterk. Salt og chili skal ha vært så sentralt for aztekerne at definisjonen på faste var å avstå fra disse to.


Og akkurat som pizza kan det varieres i det uendelige. Grunnleggende er lagvis med nachos og fyll med ost mellom hvert lag. Vil du lage en vegetarvariant kan du bytte ut kjøttet med refried beans for eksempel. Topp gjerne med ekstra mye ost. Oppskrift og foto av Ina Johnsen fra MatPaaBordet.


Mexikansk pastasalat med mais, avokado og nachos. Server gjerne med rømme og revet ost.

Salaten kan selvfølgelig fint serveres med et fyldigere tilbehør til tacos. Tacos som pastasalat! Serveres med mexicansk ris, rødløk og salat. Kan også fås med hvetetortillas.


Med nachos chips, ost, guacamole og salsa. Spaghetti Carbonara. Med flødesauce, skinke og æg. Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!


Nachos Field’s Arne Jacobsens. Prøv denne smakfulle oppskriften eller en av våre mange andre vegan- og vegetaroppskrifter. Den er litt ala nachos , og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats. Vi liker kortreist mat fra norske matprodusenter som brenner for smak og kvalitet, og som tar godt vare på grøden og buskapen.


Tex-Mex-kjøkkenet slik det lages hjemme hos los tejanos, de spansktalende texanerne, er nært beslektet med maten i Nord-Mexico.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg