torsdag 19. september 2019

Morsdagskort dikt

Lag personlige bursdagskort med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Først i Norge med sølvtrykk.


Ingen ekstra kostnad ved eksklusive trykk.

Leter du etter tekster eller dikt som kan passe til ditt morsdagskort ? Da har du kommet til riktig sted. Dersom du er på utkikk etter dikt som kan passe til morsdagskortet, er det mange forslag på denne siden: Dikt til mamma. Tekst til morsdagskort Dersom du er ute etter en koselig tekst til morsdagskortet, kan du finne mange eksempler og inspirasjon her. På denne siden har vi samlet mange eksempler på tekst som passer til mor.


Skal du skrive morsdagskort og mangler tekst? Det er ikke alltid like enkelt å sette ord på det man føler og tenker når man skal sende blomster til mamma. Sender deg et lite bursdagskort og beklager at jeg er forsinket men, gjort er gjort!

Håper bursdagen din var flott og fin at du har blitt gjort stas på og at du kanskje fikk litt vin? Du har ihvertfall fortjent den beste dag med masse latter og moro i gode venners lag. Her kan du finne flere forskjellige dikt til mor, enten det skal være et morsdagsdikt, eller til en annen anledning. Se også: Sitater om mamma – Forslag til morsdagsgave. Foto: Anders Rodem.


Muffinsformer kan brukes til så mangt. Her har de blitt til blomsterhoder. Hälsningar till mamma! Grattis på morsdagen! En dikt till mamma på morsdag. Morsdagshälsningar! Textförslag till mors kort.


Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Jeg likte alle diktene og kommentarene! Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder! Det finnes vel ikke noe bedre vei å feire en som fyller med å starte med et bra dikt , hilsen eller en fin tekst!


Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme, alvorlige og seriøse.

Et annet år Jeg ønsker deg et år til Av latter, glede og moro, Overraskelser, kjærlighet og lykke, Og når bursdagen din er ferdig, Jeg håper du føler deg dypt i hjertet, Når bursdagene dine kommer og går, Hvor mye du betyr for meg, Mer enn du. Et enkelt morsdagskort som barna fint klarer å lage selv. Kvinnen har alltid eksistert, men ikke moren. Hopp til navigering Hopp til søk.


Sider i kategorien Bursdag. Jeg sa sakkalo i stedet for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg