mandag 30. september 2019

Sprinkelseng grå

Sprinkelseng grå

Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Våre sprinkelsenger har gjennomgått omfattende tester. Bunnen i sprinkelsenga har god luftsirkulasjon og gir barnet et behagelig sovemiljø.


Sprinkelseng grå

Sengen har to massive sengegavler og en bunn som kan justeres i tre høyder for å tilpasse barnets mobilitet og alder. Mål: L1x Bx Hcm. En stabil sprinkelseng med fint design fra Troll. Denne sprinkelsengen er laget av en miks av massiv bjørk, malt i miljøvennlig, vannbasert farge og behandlet med naturlig, ufarget voks.


Denne stilrene sprinkelsengen passer inn i alle barnerom! Madrass kjøpes separat. En fin sprinkelseng fra JLY.


Sprinkelseng grå

Sengen har en klassisk design, og en bunn som kan justeres i høyden (innstillinger). Med sin stilrene form, passer denne sengen perfekt til det moderne barnerommet. Så snart babyen begynner å sitte selv, må du plassere sengebunnen i laveste posisjon.


Det avgrensede sovemiljøet i ei sprinkelseng hjelper babyen med å føle seg trygg og beskyttet. I sortimentet til IKEA finner du både tradisjonelle og moderne. Sengesett for de minste barna, i økologisk GOTS-sertifisert bomull som passer til sprinkelsengen. Materialet er mykt, svalt og deilig for å gi barnet maksimal sovekomfort for å sove hele natten.


Fint og stilrent mønster av Mummi. Troll sprinkelseng er en riktig klassiker med en hvit, stilren base og sikre vegger som gjør at ditt barn sover trygt og stille hele natten. Det er bare en av mange modeller vi har her på Lekmer. Kanskje du leter etter sprinkelsenger til spesielle formål som reiser - i så fall har vi en riktig smart reisesprinkelseng som er både enkel og smidig å ta med når man er på reise. Dette er en lav langside som passer til din Troll Royal sprinkelseng.


Trolls møbler er produsert med det mål å klare både de europeiske og amerikanske standardene, og produktene testes nøye både under produksjonen og i etterkant. Til babyer og små barn er en sprinkelseng en ypperlig løsning, som dessuten tar seg fint ut i rommet. Her på huset har vi massevis av lekre og funksjonelle sprinkelsenger barnet ditt garantert kommer til å stortrives i! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Sprinkelseng grå

En fantastisk flott sprinkelseng fra Cam Cam som er smykket med harlequin-mønstrede detaljer. Trolls populære møbelserie Royal lanseres nå i en varm grå farge. Den karakteristiske kronen, som ses igjen i samtlige møbler i serien, er sølvfarget og reflekterende.


Avhengig av hvordan lyset faller, skifter kronen i farge en magisk detalj som er der for å inspirere små prinser og prinsesser. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Sprinkelseng Avtagbar langside Hvit Brun Grå Høyde 86cm Bredde 127cm.


Allerede i tidlig alder er det viktig å få til en tradisjon på komfortabel og rolig søvn. De er like viktig for små kropper som for store å ha senger som avlaster på en god måte og som gir forutsetninger for en god natt søvn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg