mandag 2. september 2019

Spiselige bilder til kake trondheim

Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen!


Bygg din egen unike kake , hent selv hos ditt bakeri eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling.

Samme pris som bakeren - Bare enklere. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for. Er du usikker på hvor stor plass bildene dine tar, kan du sende oss bildene først, så gir vi deg beskjed om hvor mye det vil koste. Når du har betalt må du huske å sende oss bilde.


Kakebilder til bursdag og fest har i de siste årene blitt svært populært som dekorasjon på kaker og cupcakes. Vi fører et stort utvalg av kakebilder til ulike bursdagstemaer og andre festlige anledninger. Bildet eller kakelokket er laget av sukkerpapir og det er derfor helt spiselige kakebilder.

Legg kakebildet rett på kaken og nyt som. Tusen takk for de flotte bildene du lagde til meg. Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på. Dermed er det lett å bake kaker hjemme til de aller fleste høytider og anledninger. Spiselige kakebilder.


Kakebestilling har aldri vært enklere! Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp. Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake. Sukkerark: Tykkere ark i bedre kvalitet som smaker sukker. Merkes ikke i det tatt på smak på en kake.


Ingen kaker er like, og prisene varierer i forhold til både ingredienser, størrelse og pynt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn Bilder Til Kake.


Liker du å bake og vil prøve å bake en kake med kakebilde? Hvis ikke du har gjort det før, kan vi virkelig anbefale deg å teste ut det Hos oss kan du få ferdige motiv eller så kan du få ditt personlige motiv. Du kan legge til tekst på de fleste motiver.


De kan fint brukes på marsipan eller sukkerpasta.

Det sikreste om du ikke skal ha heltrekt kake , er å kjevle til et lite stykke fondant til å legge under bildet. Dette har vi i butikken) Ha litt vann eller spiselig lim på kaken der hvor bildet skal festes. Legg så bildet oppå og stryk over bildet så det fester seg.


Et rundt bilde er max. Enten det er runde kaker , firkantet kaker , små cupcakes eller store cupcakes. If you are looking for an edible cake topper for a birthday cake , I can design one for you!


Email me the theme (Monster High, Peppa Pig, Frozen, Lego Star Wars etc) and the text you want on the cake. I will then design something and send it to you for your approval. Asukkerark med ditt personlige motiv.


Arket kan klippes og formes på alle typer kaker eller cupcakes. Q: Farger blekner etter utsatt for lys A: Noen lys som brukes i kake montre har en høyere UV-utgang for farge korrekthet. Vi har også Asukkerark. Noen pigmenter som brukes i spiselige bilder er ekstremt UV sensitive.


Kaka ble gjort helt ferdig dagen før servering, og bildet holdt seg helt uendret den tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg