onsdag 15. februar 2017

Protein lapper treningsfrue

Bruk protein for sunn og smart trening. Rask og enkel bestilling på nett. Se alle varer fra Outlet her! Proteinpulver er et kosttilskudd for treningsentusiaster. Se det store utvalget vårt her.


Uslåelig utvalg av protein online - bestill enkelt og raskt på Gymgrossisten. Nydelige proteinrike havrelapper med kun ingredienser. God morgen superstars!


Siden det er lørdag tenkte jeg også at det var fint å dele en god oppskrift med dere som både metter godt, smaker nydelig i tillegg som den inneholder både rikelig med proteiner og karbohydrater. I dag lovet jeg dere oppskriften på de digge proteinpannekakene jeg lagde til svigerinnen min og lillebror. For det er ikke så mange ingredienser som skal til for å mekke sammen med sunn og fin røre til frokost. Jeg har pakket bagen og er straks på vei til fjellet, men først tenkte jeg å dele en super enkel oppskrift på proteinpannekaker som jeg lagde i går til lunsj. Det enkle er ofte det beste sies det, og jammen har de rett!


Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover. Cottagecheese er en ferskost med bare fett, ikke noe tilsatt sukker og inneholder hele g protein pr. Kesam (mager) er også en ferskost, med rund og fyldig smak. Den er så å si fettfri med bare fett og inneholder så mye som g protein per 1g. Kesam vanilje mager er en kvarg med en mild og fin vaniljesmak.


Oppskrift: Proteinrike frokostlapper Her kommer en av mine frokost favoritter, nemlig mine egenkomponerte frokost- lapper (pannekaker). Det du trenger: 250g Cottage Cheese 100g Havregryn Hele egg. Husker dere de fantastiske havrelappene jeg laget for litt siden?


Ikke de som jeg har skrevet om tidligere, men de dere kanskje så på Snapchat? Trodde det skulle bli igjen noen til meg, men barna kastet seg over de og vips så var de borte. Eg hadde fryst ned en boks cottage cheese fordi eg skulle vere heime lenge, og når eg tok den opp var konsitensen litt rar, men smaken var forsatt like god. Vil jeg ha lapper så vil jeg ha lapper som smaker skikkelig mat, og ikke tilsetningsstoffer og tomme kalorier.


I søket etter en go og selvsagt sunn, oppskrift for proteinlapper – som jeg kunne servere hele familien inkludert små tantebarn, altså uten proteinpulver og steviadråper – ga jeg opp, og åpnet kjøleskapet. Man trenger ikke proteinpulver for å lage proteinpannekakene proteinrike, tvert imot! Meieriprodukter inneholder akkurat den samme type protein som du finner i pulveret, og bonusen er at pannekakene blir enda saftigere, kraftigere og deiligere på smak ved bruk av de hvite godsakene som cottagecheese, kesam, yoghurt, melk. Oppskrift på ca lapper : 1g cottage cheese egg dl havregryn dl vann Litt himalayasalt Kokosfett eller ekte smør til å steke i. Stek i fett eller smør på middels varme. Serveres med for eksempel friske bær, frukt, tyrkisk yoghurt eller geitost.


Pisk sammen egg, yoghurt og cottage cheese. Tilsett det tørre, olje og honning, og visp til en glatt røre. Hele røren gir 7kcal, gram protein , gram fett og gram karbohydrat. Med pannekaker blir det da gram protein , gram fett, gram karbohydrat og 1kcal per pannekake. Hvis du vil ha noe oppå kan du lage ditt eget syltetøy med ferske bær og søtning, eller bare gjøre det enkelt og blande sammen lettsyltetøy sammen med Cottage cheese eller Mager kesam.


Hei, Her skal du få oppskriften på mine favorittrundstykker for tiden! Disse rundstykkene er superlette å lage, de er sunne og næringsrike og så metter de lenge. Du trenger veldig få ingredienser, og hovedbasen består av egg, cottage cheese og havregryn.


De lages med bakepulver og ikke gjær, så du trenger ingen tid til heving av deigen. Rundstykkene blir kompakte, men likevel veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg