fredag 24. februar 2017

Kostyme voksen diy

Finn din favoritt i dag! Gode Priser og Lynrask Levering! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Oppdag Disney Magi med Disney kostymer og med Disney Prinsesse kostymer.


Det er aldri for sent å ha et eventyr!

Se alle våre kostymer! Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Hvis du ikke føler som å kle deg helt ut, men ønsker å gi en annen touch til ditt antrekk kan du ta på deg en spesiell T-Skjorte eller et kostymesett som vil transformere deg om til din favorittkarakter.


I alle priser og enhver stil. Vår kostyme nettbutikk er for deg! Gå inn og oppdag alle mulighetene. I vårt sortiment av kostymer finner du garantert en favoritt.


Hvorfor ikke gå all in med et heldekkende kostyme – da vil ingen kjenne deg igjen!

Her finner du for eksempel kaninkostymer og nissedrakter med tilhørende hoder. Vil du være den som er skumlest utkledd på halloween, bør du kikke litt nøyere på våre halloweenkostymer. Vi har et enormt bredt utvalg av kostymer for voksne og barn som holder høy kvalitet og er detaljrike og realistiske. Hos oss finner du både klassiske kostymer og maskeradeklær med en mer moderne vri. Mulighetene er uendelige!


Du finner garantert et kostyme som faller i smak. Vi har sortert kostymene etter kategorier, slik at du enkelt kan finne et kostyme som passer til den temafesten du skal på. Scream-kostymet inkluderer en lang, svart kjortel med foret hette og draperte ermer. Den klassiske screammasken følger også me med hull til øynene og et svart tøybelte.


I sortimentet vårt av halloweenkostymer har vi også skjelett-jumpsuits for både herrer og damer. Er det tid for karneval, temafest eller Halloween? Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Kostymer og Utkledning. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter.


Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro. Se vårt store utvalg.


Flott alvekostyme i støvete farger som får det til å virke mere autentisk.

Om så du ønsker utkledning som pirat, ninja, hippie, cowboy eller nonne, kan du bruke filtreringen for å finne kostymer eller inspirasjon til den kommende festen. Hvis du også vil gi karnevalet et personlig preg, anbefaler vi DIY karneval kostyme for å lage deg selv. Noen ganger trenger du litt erfaring med symaskinen. Hvis du ikke har lyst til å sy, kan du bare fargelegge klærne eller lage en kostyme av papp.


Vi har nok tatt det litt videre, med et kostyme -sortiment som forhåpentligvis overgår farfars garderobe - og hos oss finner du kostymer og kostymetilbehør som virkelig gjør susen på festen du skal på. Enten du vil være mafiaboss, politidame, en pelskledd hest eller rødhette - så har vi et kostyme som passer for deg! DIY Halloween kostyme for voksne.


Spøkelse er kanskje det mest klassiske kostymet, og det er det en god grunn til: det er enkelt og effektivt. Det eneste du trenger er hvit jersey stoff og en saks. Klipp til stoffet slik at det passer i høyden.


Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg